Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért maradozik ki? Mi a fenét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért maradozik ki? Mi a fenét csinálhat?

Figyelt kérdés
Ma is 8-ra ment a főbérlőhöz kifizetni a pénzt, mint mindig, és megint késik 2 órát.
2008. okt. 20. 21:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
nem kérdezted meg h hol volt?
2008. okt. 21. 14:49
 12/20 A kérdező kommentje:
de igen, erre mindig az a válasz, hogy beszélgettek is.
2008. okt. 21. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Háhá xD

Én is szoktam baszélgetni, akarom mondani beszélgetni másokkal...

2008. okt. 21. 16:25
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
mondd meg neki h elég rosszul esik h ott marad kettesbe dumálgani egy nővel,aki mégcsak nem is egy közös barátotok,csak egy nő...légy őszinte!
2008. okt. 21. 16:26
 15/20 anonim ***** válasza:
34%

Hát ha az én pasim ilyet mondana én egyből arra gondolnék hogy ágyban beszélgettek pucéron.

Nézd meg a telefonján az sms-eket amikor nincs nála a telefonja.Nem éreztél rajta más illatot pl.: parfűm stb.?

2008. okt. 21. 17:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne nézd meg a telefonját, az enyhén szólva sem túl korrekt dolog!

Beszélgess el vele, hogy az együtt töltött időt rövidíti meg ezzel!

2008. okt. 21. 17:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már szerintem nem kell mindjárt ügyet csinálni abból, ha beszélget másokkal is, akkor se, ha azok a mások történetesen nők. Nem egészséges, ha az embernek, csak mert kapcsolatban él, nem lehetnek barátai. (Persze más kérdés, hogy addig Te meg otthon csücsülsz, és várod) Ha annyira jófej ez a nő, és olyan jó vele beszélgetni, legközelebb menjetek ketten! (Sokat leszűrhetsz abból, mit reagál e javaslatra)

Persze ha CSAK a főbérlővel csinálja ezt, az más tészta...

2008. okt. 21. 18:04
 18/20 A kérdező kommentje:
Hogy azt már ne is említsem, hogy munka után is kimarad, mindig kimagyarázza, de nem tudom mit fog szólni ahhoz, amikor megmondom neki, hogy terhes vagyok.
2008. okt. 21. 18:46
 19/20 A kérdező kommentje:

Kedves 8. válaszoló!

A helyzet az, hogy én elmondtam neki minden, amit érzek, de ez sem hatotta meg. Így arra jutottam, hogy elhagyom és a 7végén hazaköltözöm a szüleimhez.

Köszi mindenkinek!

2008. okt. 23. 20:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
és nem is tudja h terhes vagy?sztem adj neki még egy esélyt,és így h az ő gyerekét várod,hátha megváltozik!
2008. okt. 24. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!