Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szerettek legjobban, amit a pasitok csinalhat veletek?
Figyelt kérdés
semmi vetközés2009. márc. 15. 14:24
1/9 anonim válasza:
Mögöttem áll, egyik kezével a mellemet simogatja, másikkal lent simogat ruhán keresztül, és közben csókolgatja a nyakamat. Ettől készen vagyok.
3/9 anonim válasza:
Ha a nyakamat és a vállamat csókolgatja attól én is elolvadok!
4/9 A kérdező kommentje:
hát csajok,csajok..én nem értem mi a jó a nyakcsokolasban,de Ti jobban tudjátok,én fiu vagyok! es azt is megirhatnátok,hogy hogy képzelitek a nyakcsokot,mert én 14 vagyok,van csajom,de még semmi nagyon izgit nem csinaltunk!ugyhogy megköszönném,ha ezt is hozzátennétek! pux
2009. márc. 15. 14:58
5/9 anonim válasza:
en is a nyak es vallcsokot szeretem.legyen gyenged.
14/l
6/9 A kérdező kommentje:
hat de hogy hogy csokoljam??ugy mint a száját?v h??
2009. márc. 15. 15:15
7/9 anonim válasza:
Nyilván nem olyan nagy intenzitással mint a vállán, de legyen érzéki, és gyengéd. Ha ezek a szavak túlságosan bonyolultak, akkor várj még 2-3 évet. Egyébként az én barátnőm azt szereti, ha a hasától elindulok és felfele egy vonalban végigcsókolgatom, meg ha a nyakát csókolgatom, közben pedig lent simogatom, először csak ruhán keresztül.
17/F
8/9 anonim válasza:
igen, ettől én is. nagyon izgató tud lenni ha ruhán keresztül simogat ott lent először... aztán jön a folytatás
9/9 anonim válasza:
Szerintem a nyakcsók és a simogatás is úgy a legizgalmasabb, ha alig érsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!