Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért maradozik ki? Mi a fenét csinálhat?
Figyelt kérdés
Ma is 8-ra ment a főbérlőhöz kifizetni a pénzt, mint mindig, és megint késik 2 órát.2008. okt. 20. 21:48
1/20 anonim válasza:
Ha engem így számon tartanának, haza sem mennék. Gondolkozz el magadon, vagy ez csak költői kérdés volt? mert szerinted mi szemmel tartjuk? lol... ekkora marhát.
2/20 anonim válasza:
Aprópénzben vitte a bérleti díjat, és most számolják!
Miért nem kérdezed meg tőle, ha hazajön?
3/20 anonim válasza:
Ez alapján nem nagyon tudunk válaszolni, nem mondtál semmit magatokról, a kapcsolatotokról, hogy miért sejtesz rosszat, stb. Vagy csak maga a tény esik rosszul, hogy nem siet haza Hozzád? Ez másképp nem fog megoldódni, mint hogy megbeszélitek. Lehetőleg nyugodtan, építő jellegű megoldást keresve, nem indulatosan.
4/20 anonim válasza:
Hívd fel ha nem veszi akkor valószínű már nem a főbérlőnél van...Tudod az sem biztos, h egyáltalán odamegy. Ez a való világ.
5/20 anonim válasza:
Hát attól függ, ha ellenkező nemű a főbérlő akkor megkaptad a választ azt hiszem...
De az is lehet, hogy máshoz megy/ment miután befizette a pénzt...
Azt is el tom képzelni, hogy nem szívesen megy haza egy ilyenhez aki állandóan elszámoltatja...
De miért itt keresed a választ? Kérdezd meg, és ha hebeg-habog azt úgy is észreveszed és akkor ott vagyunk amit a fentiekben leírtam...
6/20 anonim válasza:
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.
És az szerintem nem "elszámoltatás", ha a párunk azt mondja, hogy fél9re hazaér, és késik több, mint egy órát, akkor megkérdezzük tőle, hogy hol volt. Ha a pasi ezt "elszámoltatásnak" veszi, és nem mondja meg, ott lehet, bűzlik valami.
7/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok elszámoltatós típus, csak nem ez volt az első alkalom. A főbérlő természetesen nő. Ami a kapcsolatunkat illeti én a menyasszonya vagyok és természetes, hogy "aggódok" érte. Ő 25 én 23 vagyok, és mindent meg tudunk beszélni általában. Csak az a baj, hogy így is van egy pár ellenségünk, akik mindent megtesznek, hogy szétválasszanak minket. Elhagyni nem fogom, hiszen most derült ki, hogy gyermeket várok tőle.
2008. okt. 21. 07:59
8/20 anonim válasza:
Hm... Lehet valami meglepetésen fáradozik Neked/Nektek, ami több idő... lehet, h naiv vagyok.. sőt sajnos biztos... de ha hazajön beszéld meg vele, h merre volt.. vagy haverokkal nem szokott sörözni menni vagy vhova? azért csak fiatalok vagytok még...
9/20 A kérdező kommentje:
Haverjai ebben az értelemben nincsenek. Egyikünk sem iszik és nem is dohányzik, szóval nem tudom, lehet igazad van, hogy settenkedik valami meglepetésben, majd meglátjuk
2008. okt. 21. 12:57
10/20 anonim válasza:
majd írd meg, ha gondolod :) /bár ha ezt írom, nem nagyon kapok rá választ:(/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!