Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalataitok alapján milyen bunkóságokat csinálhat egy pasi, ha vele jársz?
pl: elfelejti a névnapot, szülinapot egyebeket
túlzottan beleéli magát a szabadságigényébe , és több napig nem is hiv
folyton a volt nőjeiről beszél
haverjaival kibeszéli a szexuális szokásainkat
kihasználja valamelyik gyengeséged és túl sokat "viccelődik" vele
este sötétben nem kisér haza
megcsal
Most ezek jutnak az eszembe, de még biztos lenne több is:)
Vagy amikor együtt mentek vásárolni, végigrángat az összes ékszerboltba hogy a bnőjének vegyen fülbevalót:/ Jah mert 3an vagytok a kapcsolatban:'(
...
felpofoz vagy akarmilyen modon bantalmaz.
nem erdekli ha neked vmmi nem tetszik.
csak az o orgazmusa a fontos.
a szulinapodoon/karacsonykor orakat varsz ra mert akkor veszi meg az ajandekod. tovabba vmi folosleges dolgot vesz, amolyan tessek-lassek adjak mar vmit.
nem segit a hazimunkaban.
a havereivel futyul a csajok utan az utcan ugy h te is ottvagy.
durva, neveletlen, faragatlan.
de, de sajnos a legtöbb pasi csinál vmit :(
pl. ha ő csinál vmi rosszat, még ő nem keres napokig
hónapokig nem mutatja be a barátnőjét a szüleinek, holott a másik szüleit ő már régóta ismeri
ígérget össze-vissza, aztán nem tartja be
elvárja, hogy te fizess vhol (legalább a magadét)
lekezelően beszél veled
megcsal, aztán még tagadja is
...stb.
Az én egyik barátom hónapokon keresztül csinálta azt velem, hogy nem is szeretett, én persze odáig voltam érte, ő meg váltig állította, hogy de igen, ő szeret. Aztán amikor már vagy 4 hónapja is jártunk, akkor megnéztem a telefonját és az még televolt az előző barátnőjének írt sms-ekkel. Persze csupa ömlengős sms, hogy ennyire hiányzol, úgy szeretlek, stb. Nekem meg előadta, hogy ő nem szeret sms-ezni, meg hogy le van fogyva. Na akkor kapcsoltam, hogy nekem erre a kihasználásra nincsen szükségem, és szakítottam vele.
Azóta együtt van egy lánnyal, de tudom, hogy őt sem szereti, csak együtt van vele, mert jobb nem akad.
Ez szerintem elég nagy szemétség volt.
De azóta van normális barátom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!