Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megkért, hogy ne lájkoljam más lányok képeit, én mégis megtettem, azóta nem érem el őt! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 12:06
31/39 anonim válasza:
En is azt kerdeznem. Ferfiakat miert nem, ha csak barati erdeklodesrol van szo?
32/39 anonim válasza:
Jé, a 30-as válaszoló, már egy felnőtt érett gondolkodású nő:) Ahogy látom, ezen az oldalon, elég ritkaság az ilyen nő.
33/39 anonim válasza:
#30 Van belőled még egy? Úgy 38 év körüli verzióban?
Egy dolgot tehetsz. Örülsz, hogy megszabadultál tőle.
34/39 anonim válasza:
Az én pasim is a kapcsolatunk elején likeolgatta egy csajképét eleinte nem tettem szóvà neki de mikor én felraktam magamrol egy diszkrét képet akkor csak annyit mondott hogy nemrossz .Sőt a csaj képei alà is kommentelt .Elmondtam neki meg tàvolsàgtartó voltam vele stb aztàn észbekapott .A csaj volt hogy hívkàlta ugy hogy volt pasija a párom hazudott azt mondta hogy a munkatársahívta .Nemrég szakitottak a pasival .Légy óvatos az ilyen dolgokkal a bnődet is értékelni kellene nem csak más nők képeit .
35/39 anonim válasza:
Most hogy kiemelted a kérdést, az vetődött fel bennem, hogy miért nekünk kéne megmondanunk hogy mit csináljálj. Amit a barátnőd kért, azt sem tetted meg, akkor minek törjük magunkat. A kérdés egyébként mrg mindig kamu, de mostmár az újdonság varszsát is elvesztette.
36/39 anonim válasza:
30-as csak azt felejtetted el hogy egyikböl következik a màsik.Belikeolja a képét aztàn ràír aztàn beszêlgetnek stb.Lehet hogy én gondolom túl de azért a mai modern vilàgbam nem àrt ha az ember nyitva tartja a szemét .Jó persze kell a bizalom én sem nézem meg páromnak hogy kik az ismerősei de azért nem vagyok naiv .
37/39 anonim válasza:
A dolog eleve onnan indul, hogy érett felnőtt férfiak ès nők már nem lájkolgatnak bikinis/csücsörítős, szexualitást sugárzó nőket (nők esetében nyilván szexualitást sugárzó, pózoló pasikról van szó), a legjobb esetben fent sincsenek közösségi oldalon, vagy ha fent vannak, inaktívak. 30/N
38/39 anonim válasza:
Férfi csak férfit lájkoljon, nő csak nőt😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!