Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megkért, hogy ne lájkoljam más lányok képeit, én mégis megtettem, azóta nem érem el őt! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 12:06
21/39 anonim válasza:
A nőknek nem lenne időszerű agyat növeszteni?Vagy az evolúció véglegesen mellékvágányra pakolta őket?
22/39 anonim válasza:
Lehet csak én vagyok ufó,de az egyetlen "közösségi app" amin rajta vagyok nap mint nap az a Messenger. Nekem lányként nincs szükségem más képeit nézegetni meg hasonlók. Párom is így csinálta mindigis. Ez csak egy tipp,de lehet,hogy nekünk emiatt nincsenek ilyen gondjaink :D
23/39 anonim válasza:
Tényleg ennyire éretlenek a nők? Pár egérkattintástól kiakadnak? Akkor egy normális kapcsolatban mit csinálnak?
Bekötik a pasi szemét, hátra bilincselik a kezét?
10-13 éveseknél még értem, de nőknél?
24/39 anonim válasza:
Az onbecsules pont ezt jelenti, hogy tovabblepunk a 16 eves szuz kisfiuk agyaval rendelkezo, de magukat felnottnek alcazo sracokon, mert tudjuk, hogy ennel jobb is boven jut. Lehet normalis kepeket lajkolni, bar nem tudok en sem olyan felmeresrol, hogy a nok altalaban tetszetosebb kepeket keszitenenek, ha nem a kulsejuk a fo szempont, tehat en sem ertem, egy olyan ferfi aki azzal vedekezik, hogy csak tetszik a kep, mikozben csak es kizarolag a lanyismerosok kepeit lajkolja, annak vajon mi jar a fejeben :D Lehet hasznalni a like gombot, de ha valakire raszolnak, ott altalaban jogos a dolog.
25/39 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Ismerősöket lájkoltam fészen és instán, az volt a baja h akkor férfiakat miért nem..
Tényleg, a férfiakat miért nem?
26/39 anonim válasza:
Hűha. Szerintem az emberiség tényleg megérett a pusztulásra.
27/39 anonim válasza:
Alapjából véve nem értem, hogyha megkért rá, hogy ne tedd, akkor miért teszed mégis?
Semmibe veszed a kérését, magyarán leszarod. Min is csodálkozol?
28/39 anonim válasza:
Keress egy felnőtt nőt.
Őket nem zavarják az ilyesmik.
29/39 anonim válasza:
Tudod barátom erre mondják, hogy zsák a foltját :)
30/39 anonim válasza:
csak mert sok előző válasz a nőkről kollektívan negatívan nyilatkozott: van más perspektíva is. Én például abszolút nem követem a párom aktivitását se facebookon, se instán. Amit ő kitesz azt lájkolom, de nem figyelem kiket követ, kik az ismerősei, mit lájkolgat. Tőlem követheti az összes bikinis modellt aki pózolgat instán, és nyugodtan kiverheti rájuk ha szeretné. Még meg is mutathatja, hátha nekem is tetszik. Mert tudom, hogy csak mert bejön neki egy szép alakú csaj, nem akarja tényleg megdugni. Hogy attól még engem szeret, velem fog összeköltözni, engem hív élete szerelmének és leendő feleségének. Akkor meg nem mindegy kit néz meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!