Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megkért, hogy ne lájkoljam más lányok
képeit, én mégis megtettem, azóta nem érem el őt! Mit
tegyek?
10# Ja, diplomaosztos es hegymaszos kep eseteben igen de ezekert nyilvan nem szol senki ;))) Bikinis, segg es csocskidobos kepek eseteben meg azonnali szakitas jar, en igazabol mar szolni se szolnek, mert kinottem abbol, hogy kisfiukat probaljak ferfiva nevelni.
2017. szept. 16. 12:37
Mit tegyél? Lájkolj tovább, már úgysincs barátnőd...
2017. szept. 16. 12:40
10, Ne viccelj már, ha ez igaz lenne az átlagos lányok nem kapnának több lájkot mint a fiúk a tartalomtól függetlenül.
Miután a kérdező barátnője külön figyelmeztette a kérdezőt, hogy hagyja abba ezt a lájkolgatást, nem csodálom, hogy kiakadt rá.
2017. szept. 16. 12:47
#11 A poén az, hogy fogalmunk sincs, hogy miket lájkolt a kérdező, mert persze a kérdés feltevése óta hallgat. Valószínűleg kitaláció az egész. De még az is lehet hogy ha teljesen véletlenül igaz, a barátnőjének egyszerűen lemerült a mobilja. De alapvetően leszarom. :)
2017. szept. 16. 12:49
#11 #13, na jó, lehet, hogy én csak magamból indultam ki, mert nekem eleve csöcskidobós, seggmeresztős macák nincsenek a facebookos ismerőseim között. Azt pedig továbbra sem érzem gáznak, ha lájkolom a kolléganőm fotóját, amin - teszem azt - egy koncerten csápol a spanjaival, vagy közli, hogy lefutotta a félmaratont. Ha a barátnő ilyenért szólt, akkor hisztis liba. Ha viszont a kérdező bikinis macák fotóira dobta be a kúrólájkot, akkor ő a hunyó.
2017. szept. 16. 12:55
Szerintem nem olyan nehéz nem lájkolni.
21/L
2017. szept. 16. 12:58
Én meg még pasik képeit is lájkolgatom, pedig nem vagyok homár- csak megörülök, ha látom....
A barátnőd már lemodott rólad, elég hülye módja a szakításnak, arra meg jó lecke, hogy nem kell mindben kérést teljesíteni.
Az tényleg nem derült ki, hogy nyálcsorgatós lájkok-e vadidegen nők képére - akkor szimplán s_gg vagy, vagy ismerős nők kedves, vagy érdekes képeit lájkolod.
Szociális háló - így is nevezik, ha úgy használod, abban én nem látok semmi korlátozandót.
2017. szept. 16. 12:59
Külön megkért, hogy ne tedd, erre azért is megtetted. Megérte? Csodálkozol?
2017. szept. 16. 13:01
19/39 A kérdező kommentje:
Ismerősöket lájkoltam fészen és instán, az volt a baja h akkor férfiakat miért nem..
Hagyd is a **csába, ennél vannak értelmesebb, kevésbé pióca csajok, akiknek talán önbecsülése is van.
2017. szept. 16. 13:11
Kapcsolódó kérdések: