Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm megkért, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megkért, hogy ne lájkoljam más lányok képeit, én mégis megtettem, azóta nem érem el őt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 12:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
71%
10# Ja, diplomaosztos es hegymaszos kep eseteben igen de ezekert nyilvan nem szol senki ;))) Bikinis, segg es csocskidobos kepek eseteben meg azonnali szakitas jar, en igazabol mar szolni se szolnek, mert kinottem abbol, hogy kisfiukat probaljak ferfiva nevelni.
2017. szept. 16. 12:37
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
Mit tegyél? Lájkolj tovább, már úgysincs barátnőd...
2017. szept. 16. 12:40
 13/39 anonim ***** válasza:
57%

10, Ne viccelj már, ha ez igaz lenne az átlagos lányok nem kapnának több lájkot mint a fiúk a tartalomtól függetlenül.

Miután a kérdező barátnője külön figyelmeztette a kérdezőt, hogy hagyja abba ezt a lájkolgatást, nem csodálom, hogy kiakadt rá.

2017. szept. 16. 12:47
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
#11 A poén az, hogy fogalmunk sincs, hogy miket lájkolt a kérdező, mert persze a kérdés feltevése óta hallgat. Valószínűleg kitaláció az egész. De még az is lehet hogy ha teljesen véletlenül igaz, a barátnőjének egyszerűen lemerült a mobilja. De alapvetően leszarom. :)
2017. szept. 16. 12:49
 15/39 anonim ***** válasza:
89%
#11 #13, na jó, lehet, hogy én csak magamból indultam ki, mert nekem eleve csöcskidobós, seggmeresztős macák nincsenek a facebookos ismerőseim között. Azt pedig továbbra sem érzem gáznak, ha lájkolom a kolléganőm fotóját, amin - teszem azt - egy koncerten csápol a spanjaival, vagy közli, hogy lefutotta a félmaratont. Ha a barátnő ilyenért szólt, akkor hisztis liba. Ha viszont a kérdező bikinis macák fotóira dobta be a kúrólájkot, akkor ő a hunyó.
2017. szept. 16. 12:55
 16/39 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem olyan nehéz nem lájkolni.

21/L

2017. szept. 16. 12:58
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Én meg még pasik képeit is lájkolgatom, pedig nem vagyok homár- csak megörülök, ha látom....

A barátnőd már lemodott rólad, elég hülye módja a szakításnak, arra meg jó lecke, hogy nem kell mindben kérést teljesíteni.

Az tényleg nem derült ki, hogy nyálcsorgatós lájkok-e vadidegen nők képére - akkor szimplán s_gg vagy, vagy ismerős nők kedves, vagy érdekes képeit lájkolod.

Szociális háló - így is nevezik, ha úgy használod, abban én nem látok semmi korlátozandót.

2017. szept. 16. 12:59
 18/39 anonim ***** válasza:
56%
Külön megkért, hogy ne tedd, erre azért is megtetted. Megérte? Csodálkozol?
2017. szept. 16. 13:01
 19/39 A kérdező kommentje:
Ismerősöket lájkoltam fészen és instán, az volt a baja h akkor férfiakat miért nem..
2017. szept. 16. 13:01
 20/39 Szergej55 ***** válasza:
51%
Hagyd is a **csába, ennél vannak értelmesebb, kevésbé pióca csajok, akiknek talán önbecsülése is van.
2017. szept. 16. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!