Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy párkapcsolatban nem működik a szex egy éve, érdemes folytatni?
Szia!
Ugyanebben a cipőben vagyok, nekem is kb 1 éve van ez az állapot... Csak mi 5 éve vagyunk együtt.. ( 26N vagyok, párom 28)
Minden más jó, jó társ, barátként is működünk, odabújni is szeretek hozzá. De nem vonzódom úgy hozzá, nem kívánom annyira.
Végre felszínre tört bennem és beszéltünk erről:
a probléma nálunk csak engem érint, ő ugyanúgy kíván.
Én sajnos azt nem tudom, hogy csak ezért megéri-e szakítani, ha minden más klappol?
Mert mi van, ha más kapcsolatban is pár év múlva előáll ugyanez a probléma?..
Talán még egy utolsó próbát kellene tenni. Őszintén beszélni a szexről, hátha kiderül még valami, ami miatt nem működik már egy ideje.
Egy jó kapcsolaton megéri dolgozni, nem szabad csak úgy veszni hagyni.
Szóval én azt mondanám, hogy még egy esély, aztán ha továbbra sem jó, akkor el lehet kezdeni búcsúzkodni egymástól.
És te kérdező mit gondolsz? Érdemesnek látod folytatni? Megér neked a lány még egy próbát, hátha jó sikerül? Ezeket gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!