Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen pasira várni? A többi lenn!
Értem....hát nem tudom, gondold át azért :D
Kérdező, nincs semmi se lent!
Szerintem csak kikészült a munkahelyével kapcs. Gondolom keresni fog egy másikat és minden helyre jön. Ha nem akkor viszont beszélned kell vele. Bár szerintem most sem ártott volna h ha tudja h pénzt keresni megy, nem túl okos dolog ott hagyni egy állást, ha még nem talált másikat.
Az elsöh kettö voltam.
amit leírtál abból csak annyi jön le, hogy link a melóhoz.
de ez igaz a mai húszon éves férfiak nagy részére.
még valami?
Nem mindenkire igaz. Járj nyitott szemmel kérlek és ne általánosíts. Abban viszont igazad lehet h linkeskedhet. Hiszen munkakeresés helyett a haverokhoz járt.
25f
"de ez igaz a mai húszon éves férfiak nagy részére."
sajnálom hogy szövegértelmezési problémáid vannak.
akkor beszélhetnénk általánosításról ha azt írtam volna, hogy kivétel nélkül az összes ilyen.
a nagy része, és az összes, úgy tudom nem ugyan azt jelenti :)
Ez esetben elnézést. Tényleg nem vettem észre a kihangsúlyozást.
Visszatérve: egy kapcsolatban ketten vagytok. és KÖZÖSen kell vállalni a dolgokat. Így nem várhatja el a párod sem hogy eljár a haverokhoz, hozzád, de dolgozni nem jár be. Továbbra is felelőtlenségnek tartom, hogy valaki csak úgy ott hagyja a munkahelyét, miközben a csupasz seggén kívül nem lesz semmi, max a társa aki anyagilag megsegíti. Ha most ezt csinálja és ez neki a természetes, akkor nagy
valószínűséggel később is ez lesz neki az irányadó.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!