Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szex nélküli kapcsolatot fenntartani 41 évesen?
Keressetek meg egy pszichológust vagy párterapeutát.
A szerelemnek nem kéne elmúlnia, de átalakul.
Sokan élnek így, a gyerek, meg a közös vagyon miatt.
Vagy keresel szeretőt, aki hasonlóképp él, és elfogadja ezt a helyzetet, vagy kilépsz a kapcsolatból.
Én őszintén szólva a gyerekeim érdekét előtérbe helyezvén, inkább az előbbit választanám.
Anyám elvált, éheztünk, aztán hozzáment az első jöttmenthez, hogy egyáltalán ne rakják ki a házából.
Szerintem a szerető státusszal jobban járt volna, persze ezt mindenki máshogy éli meg.
Le lehet pontozni, de nekem ez a véleményem.
Persze az ideális az lenne, de a szerető is jobb a semminél. Ráadásul ott ha nem vársz el sokat, nem is ér csalódás.
Egy elvált nő gyerekkel, azért nem annyira kelendő, a statisztikák szerint 80 %-uk egyedül marad. Szexre viszont lehet válogatni, remélhetőleg akad azért olyan, akinek az is fontos, hogy a nőnek jó legyen.
Persze vannak, akiknek sikerül, ha van kedved, próbálkozz. Keresel annyit, hogy megleszel egyedül is?
Persze, az lenne a legjobb, de azt írta a kérdező, hogy már próbálkozott ezzel, és nem sikerült.
Ezért is írtam, hogy tartson szeretőt.
Őszinte leszek, 100 %, hogy a pasinak is van. Egy férfinak mindene a szex, ha a nejével nem akar, csinálja mással, az biztos. Vagy impotens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!