Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kap ilyen üzenetet a férjem?
Hogy vagy kérdező?
Nagyon sajnálom!
Köszönöm az együttérzést, aranyosak vagytok!
Őszintén szólva nagyon örülök, hogy kiönthetem a lelkem nektek, mert nagyon szar ez a helyzet, ma fogtam fel igazán. Akármekkora barom, még mindig szeretem, de itt kell hagynom és ez rohadt nehéz. Bár a mai viselkedése is nagyon ronda volt. Olyan ideges vagyok fhuu, magányosnak érzem magam, most mindent egyedül kell elintézzek. Pedig ma nagyon jó lett volna ha velem van, mert vizsgálatra mentem a városba amit ő tudott nagyon jól mégis elvitte a kocsit és nem jött vissza mire mennem kellett volna, igazi tuskó. Beszélni nemis nagyon beszél velem, mintha egy másik ember lenne. Komolyan azt gondolom, hogy ő ezt akarta csak nem merte kimondani.
Sajnos nem úgy fest a dolog egyelőre hogy megbánta volna és igyekezne helyrehozni az ökörségét.
Legalább van ki segítsen? Szülők, testvérek, barátok a közelben?
Én mondom nem tudja mit cselekszik. Az élet legszebb eseménye előtt áll és kihagyja holmi hülye kis kalandokért.
Történhet bármi, de a gyerek születése egy pótolhatatlan élmény. Ezt lecserélni pótolhatóra...
Nem beszélve arról hogy veled mit tesz.
Lesz mit feldolgoznia mikor rádöbben mit tett.
Veled viszont ott lesz a kis csoda, és remélhetőleg azért állnak melletted páran.
Az ilyennek levagnam a farkat es megetetnem vele.
A hozza hasonlo sz*r emberek csak magukra gondolnak...felfordul toluk a gyomrom.
"Meg csak ő erőltetheti a gyerekvállalást."
Hadd keljek 47-es védelmére, légyszives olvasd el még egyszer a hozzászólását.
"lehet hogy"
ez számodra mit jelent?
Számomra azt: lehet hogy...
nem azt hogy csak és kizárólag úgy lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!