Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kap ilyen üzenetet a férjem?
Kedves Kérdező,
Utánanéztem a telefonszámnak, van egy fóruma, miszerint ez valami spam, emelt dijas, ami az emberektől pénzt próbál lehuzni:
Ajánlom, nézz utána, keresgélj a neten, meglehet, hogy a párod számát kihalászták a netről és pénzt akarnak lenyulni, ergo ő nem csinált rosszat. Vannak még ilyen sms-ek a telefonban? Hivta ő ezt a számot?
Hát, sok helyen várja, csa aztán jöhet a keserű ébredés mikor ő a felesége szemében már nem más, mnt a gyerek apja, ennyi, semmi több. 3-4 évig semmi program (mert Döncikére kell vigyázgatni), mínusz kettes szerelmi élet ("mert Döncike felébred"), mínusz kettes alvás ("mert Döncikének fáj a hasa"), összehányt szőnyeg és takarók, köpet, trutymó mindenfelé, szar és húgy, brutális kiadások 75% pénzből (1 főállás + gyes), és a feleség összes témája Döncike, semmi más. Döncike minden k***a napja a fészbúkon dokumentálva, jön a nagymama jópofáskodni (és belepofázni a nevelésbe) minden másnap...
Nehéz elhinni, hogy ezt önként vállalja bárki is. Esküszöm még a romák motivációja is világosabb, ők legalább több "segíjt" kapnak érte.
#21-es vagyok, találtam még egy ilyen oldalt:
Úgy néz ki ez valami pénzlehúzós, adathalászós dolog lesz, nézd át a párod telefonját (tudom gáz, de ne kezdjük el őt vádolni ész nélkül), ogy van-e ilyen sms még, hivta-e ezt a számot valaha is, stb.
Ha úgy látod semmi, akkor valószinűleg adathalászat áldozata, ami különösen kinos, kellemetlen mindenki számára. Sajnos a mai, modern világban sose lehet tudni.
#21, #23, #24 vagyok,
Tudom, épp azért prób
ltam most gyors vadul keresgélni neked a neten a szám alapján, mert ez abszolút nem vicces és őszintén az ilyen szolgáltatóknak a gerincét törném...
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!