Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért engem utál a férjem az anyja halála miatt?
1. Miért hagyod, hogy igazságtalanul bánjon veled?
2. Ha nem értesz valamit, miért nem kérdezed meg?
Mi innen semmit nem tudunk mondani, egyikőtökről sem tudunk semmit.
Semmiképp sem szabad ilyen passzívnak lenned, mert nagyon nem jó az irány amerre tart a kapcsolatotok.
>szinte rettegek, hogy ha hazajön mibe köt ismét bele
És szerinted ez nem borzasztóan aggasztó helyzet? Miért engedhető meg szerinted, hogy egy párkapcsolatban bárki így érezze megát?
Miert nem ultok le es beszelitek meg? Siman lehet h az anyjaval hasonlit ossze de kell ez neked?
Az is lehet h tudat alatt csinalja es ha felnyitod a szemet,valtoztat.De minimum tudnod kellene hogy miert teszi,mivel ez neked nem jo.Az is legyen fontos (mindkettotoknek!) h neked mi a jo.Jelenleg nagyon nem vagytok egyenrangu tarsak.
hát ez elég durva. te ápolod az anyját, te pátyolgatod az apját, mindent megcsinálsz, és még van pofája ilyen bunkó f asznak lenni? elküldeném a p icsába, már nem azért.
szerintem sürgősen tedd helyre. nem ilyen kis kedves aranyosan, hanem rendesen mondd meg neki, hogy ilyen nincs, amit leművel. ha nem változtatna, én elhagynám a helyedben. biztosan nem viselném el ezt egy életen át.
az én mamám 3 éve halt meg, anyám anyja. apám is munka közben ebédszünetben is járt haza megnézni mi van vele, ő injekciózta, rendezgették anyámmal, de eszükbe se jutott így viselkedni a másikkal. inkább szeretetteljes volt a kapcsolatuk, hogy segítenek egymásnak.
4-es válaszoló: már vannak gyerekeink, nem is olyan kicsik.
És igen, nekem is van munkám, jelenleg 8-17 óráig munkában vagyok, nem lopom a napot, semmivel sem vagyok rosszabb, mint más nők, habár mostanában már kezdtem elhinni, hogy vacak vagyok, mert folyamatosan ezt érezteti velem.
Próbáltam vele beszélni, én elmondtam konkrétan, hogy mi a gondom, láttam, hogy őt is bántja valami bennem, kértem, hogy mondja el, de csak annyit kaptam "nézzek már magamba", és amikor emlitettem, hogy terror alatt tart lassan, akkor az a volt a válasz gúnyos nevetés közepette, hogy az kellene nekem, egy olyan ember, aki tényleg terror alatt tart, közben azért anyámat, apámat is megemlegette, mint semmirekellőket, mint én magam is. Egyetlen példát nem tud felhozni, hogy mi a baja velem, csak általános sértéseket. Persze nem veszekszünk mindig, de ha igen, akkor lehord a sárga földig. És nem mondja meg, hogy mit kellene másképp csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!