Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat müködhet szex nélkül?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki mindig csak kifogásokat talál hogy most megjött neki,nem lehet,vagy fáj a feje,vagy épp hányingere van. Szóval szerintetek lehet ez mondani akár több éven keresztül is?2017. szept. 11. 11:54
11/27 anonim válasza:
Hát ezek szerint van, akinek lehet...
Nálam nem működne.
12/27 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk le még.
2017. szept. 11. 13:58
13/27 anonim válasza:
Aszexuálisoknál működik,egyéb esetben ha valaki vágyik a szexualitás megélésére az ebbe vagy belebetegszik vagy keres egy számára normális kapcsolatot.
14/27 anonim válasza:
Jó még nem feküdtetek le. DE MENNYI IDEJE JÁRTOK??? Pont nem mind1 hogy 2hete vagy 7hónapja vagytok együtt.
15/27 anonim válasza:
Ezt most én sem értem. Most együtt is vagytok már? Mióta? Hány évesek vagytok?
16/27 A kérdező kommentje:
2 éve már
2017. szept. 11. 15:09
17/27 anonim válasza:
Ember te idiota vagy. Nem a feltett kerdes es helyzet miatt, hanem mert nem tudsz valaszolni a kerdesekre.
Te hany eves vagy?
O hany eves?
Hany eve vagytok egyutt (igen ket eve, ezt mar sikerult kinyognod)?
Meddig jutottatok el? Csak szex nincs, de petting / szopinyali van?
stb
18/27 A kérdező kommentje:
23 vagyok
ő 22
2 éve vagyunk együtt,de csak hetente talizunk hétvégén.
Ő kiverte nekem de azt is sokáig könyörögve.
Magát nem engedi kinyalni. Sem tapizni.
2017. szept. 11. 16:15
19/27 anonim válasza:
És beszéltetek egyszer is arról, hogy miért van ez ???
Nem dugtok, nem beszélgettek... Mit csináltok?!
20/27 A kérdező kommentje:
ma 16:16
De beszélgetünk,csak mindig eltereli a témát,szoktunk kirándulni menni is,meg kutyát sétáltatni,filmet nézni,meg teniszeztünk is már.
2017. szept. 11. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!