Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú becézget egy lányt, akkor fontos neki (mármint. Ugye a fiúnak a lány)?
Engem az is le ,,kicsim"-ez,meg becézget,akihez semmi közöm.Az érzelmek nem a becézgetésen múlnak,főleg addig,amíg nem is jártok.Vannak szélhámos hapsik,akik szinte mindenkit így szólítanak.Meg akik így szédítenek.
Ha mondjuk,megkérdezné,jársz-e Vele,vagy megfogná a kezed,és úgy mondaná,akkor már azt mondom,talán jelentene is valamit.Mondjuk még akkor sem biztos.
lehet csupán, hogy ő így akar bevágódni a csajoknál
és ez csupán ismerkedős duma nála
A becézgetés nem jelent semmit.
Lehetsz fontos is neki, meg az sem lehetetlen, hogy egyszerre több barátnője van és így egyszerűbb számára nem összekeverni a neveket. :DDD
20F
menj fel a chatre ott mindenki kicsimezni fog:))xD
na lényegében annyi,h nem jelenti ezt a becézés. engem is sokan becézgetnek és semmi érzelem sincs mögötte:)
barátom meg csak néha becézget,pedig ö szeret:)
15L
+ ami persze gondolom nem igy van:P
utsoo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!