Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú becézget egy lányt, akkor fontos neki (mármint. Ugye a fiúnak a lány)?

Figyelt kérdés
pl.kincsem,kicsim,babám,szivem
2010. máj. 26. 18:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően szerintem igen, de engem pl le kicsimezett az a srác is aki dobott két hét múlva
2010. máj. 26. 18:08
 2/14 anonim ***** válasza:

Engem az is le ,,kicsim"-ez,meg becézget,akihez semmi közöm.Az érzelmek nem a becézgetésen múlnak,főleg addig,amíg nem is jártok.Vannak szélhámos hapsik,akik szinte mindenkit így szólítanak.Meg akik így szédítenek.

Ha mondjuk,megkérdezné,jársz-e Vele,vagy megfogná a kezed,és úgy mondaná,akkor már azt mondom,talán jelentene is valamit.Mondjuk még akkor sem biztos.

2010. máj. 26. 18:11
 3/14 anonim ***** válasza:

lehet csupán, hogy ő így akar bevágódni a csajoknál

és ez csupán ismerkedős duma nála

2010. máj. 26. 18:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A becézgetés nem jelent semmit.

Lehetsz fontos is neki, meg az sem lehetetlen, hogy egyszerre több barátnője van és így egyszerűbb számára nem összekeverni a neveket. :DDD

20F

2010. máj. 26. 18:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltételenül. Engem is "szivemeztek, "kicsim"eztek le olyanok, akik nem szerettek, hanem csak barátságból.
2010. máj. 26. 18:14
 6/14 anonim ***** válasza:

menj fel a chatre ott mindenki kicsimezni fog:))xD

na lényegében annyi,h nem jelenti ezt a becézés. engem is sokan becézgetnek és semmi érzelem sincs mögötte:)

barátom meg csak néha becézget,pedig ö szeret:)

15L

2010. máj. 26. 18:57
 7/14 A kérdező kommentje:
basszus pedig kezdtem reménykedni :/// :D
2010. máj. 26. 19:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Az utcán a munkások is cicának hívnak, sőt olyan is előfordult hogy egy tanár ledrágámozott..Ez nem jelent tul sokat.
2010. máj. 26. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
még reménykedhetsz kérdezö,hacsak nem az aluljáros csövesekhez- akik lekicsimiztek -füzöd a reményt:D
2010. máj. 26. 19:16
 10/14 anonim ***** válasza:

+ ami persze gondolom nem igy van:P

utsoo voltam

2010. máj. 26. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!