Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok. Mit jelent ha a barátnőm, mindig becézget, többször megérint, simogatja a hátam?
Volt már olyan is, hogy mesélt valamit és közben szorosan fogta a kezemet, ő idősebb nálam, sokszor dicsérget, hogy milyen csinos vagyok, végigmér, ha szűk ruhában vagyok, stb.
Írjatok lécci, hogy ez mit jelent, köszi.
Azt jelenti, hogy elismeri a szépségedet.
Bár te mindenképpen bele akarod magyarázni, hogy vonzódik hozzád.
Háát..lehet hogy ő ennyire közvetlen.
De az is lehet, hogy egy mázlista vagy, és fenomenális örömöknek nézhettek elébe, ha egy kicsit huncutok lesztek;)
(én még nem láttam, hogy barátnők így viselkednének egymással, szerintem kíváncsi a csajszi, és megismerné a testedet közelebbről is...)
19/l
Köszi a válaszokat!
13:26 - os, miből gondolod, hogy be akarom magamnak magyarázni, hogy vonzódik hozzám?
hát......mi nem ismerjük a barátnődet,lehet hogy csak ilyen közvetlen,vagy lehet az is hogy beléd szeretett.de ezt csak úgy tudod meg ha megkérdezed őt,mit szólna ahoz hogy ha ti ketten.....érted :D és ha benne lenne akor lezbi.ha meg nem,akkor csak nagyon jó barátnőnek tart :)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!