Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte válaszokat kérek, hogy fejlődni tudjak, jobb irányba! Rosszul látom a dolgokat?
11 éve vagyunk házasságban a férjemmel,halál nyugodt eléggé alkalmazkodó minden helyzethez.
Engem persze az őrületbe kerget olykor ezzel.
Akire kitérek elsősorban az a család,barátok.
Én pont az ellentetje vagyok lázadó,nagypofájú karakán csaj.
Bármilyen dolgot csinál mindig őt védik szóvan velem szemben,tök mindegy hogy mekkora fatális hibát,ám ha én csak a negyedét követnèm el már megkőveznének.
Néha tök elegem van ebből a helyzetbôl már,és jobban haragszom rá mint akik " védik".
Mindent a szájába kell rágni,de még akkor is hiba csúszik a gépezetbe.
Ezen ilyenkor a sok okos jót röhög,én meg már falra mászok hogy újra meg újra évek óta ugyanaz.
Azt mondod a kérdésben, hogy "jó irányba akarsz fejlődni"... aztán meg kiderül, hogy francokat akarsz.
Merthogy számodra az a jó irányú fejlődés, hogy fogod magad, oszt' atomnagy önuralmat gyakorolsz, leteszed szépen a zsarnoki éned és HAGYOD FELNŐNI A FÉRJED, bszodalássan!
Nno.
Van egy sanda gyanúm, hogy ezt nem itt hallod először.
Én azt tenném, hogy a férj kapna feladatokat, amiket meg kell oldjon egyedül, egyszer elmagyarázod, mi a feladat, oldja meg. Meg kell tanulnia ezeket,pl posta.
A hiba az, hogy lekezeled és inkább kinyalod a fenekét, mintsem kihívást kapjon és abból tanuljon.
Neked meg több türelmet kell gyakorolnod és ha valamit megold, megdícsérni érte. Neked hogy esne ha valaki folyton életképtelennek tartana és esélyt sem ad, hogy tanulj és esetleg párszor elbukj, mert másképp nincs fejlődés!
Gyerekesen hangzik, tulajdonképpen nevelned kell, mint egy kisgyereket, de másképp nem lesz önálló.
A családtagokat meg ne vond be, semmi közük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!