Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte válaszokat kérek, hogy fejlődni tudjak, jobb irányba! Rosszul látom a dolgokat?
11 éve vagyunk házasságban a férjemmel,halál nyugodt eléggé alkalmazkodó minden helyzethez.
Engem persze az őrületbe kerget olykor ezzel.
Akire kitérek elsősorban az a család,barátok.
Én pont az ellentetje vagyok lázadó,nagypofájú karakán csaj.
Bármilyen dolgot csinál mindig őt védik szóvan velem szemben,tök mindegy hogy mekkora fatális hibát,ám ha én csak a negyedét követnèm el már megkőveznének.
Néha tök elegem van ebből a helyzetbôl már,és jobban haragszom rá mint akik " védik".
Mindent a szájába kell rágni,de még akkor is hiba csúszik a gépezetbe.
Ezen ilyenkor a sok okos jót röhög,én meg már falra mászok hogy újra meg újra évek óta ugyanaz.
Rosszul.
Ha papucsként kezeled nulla tisztelettel-karakán"módon te hordod a mellényt -nadrágot.
Akkor ő elhelyezte magát egy alsóbrendű valakinek aki szót fogad neked mint egy jó gyermek...
-míg meg nem unja és keres egy kevésbé pofázós nőt aki mellett majd talpraesett férfi lehet!
N/43
Hogy is mondjam ....irányitani KELL...ez a gáz :(
Képtelen magától mindenre,amit 6milliószor már elmondtam hogy kell elintézni ugyanúgy nem tudja most sem.
A másik én már többször dobbantani akartam ő ilyenkor teper ezerrel ...
Velem semmi kedves utolsó,valószinüleg mindent ugyanúgy intéznék magamnak mint kettőnknek eddig.
Nem lennék öngyilkos,ha erre célzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!