Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válni akaró nők általában miből fizetik az ügyvédet?
Amennyire én tudom egyébként, az ügyvédi munkadíj ilyenkor többnyire megegyezés kérdése. Tehát itt lehet szép sztorikat mesélni az olcsó ügyvédekről, meg a válás szinte ingyen van mesékről, de az igazság az az, hogy a megegyezésbe sok minden beletartozhat, nyilván a vagyon mértékétől nagyban függ. A 3. válaszolót kár volt lepontozni, mert az ő válasza áll a legközelebb a valósághoz. Ezzel csak az oldal hitelességét rontjátok. Igen, a megegyezés tárgya gyakran egy bizonyos százaléka a vagyonnak, így amit állítottam a több milliós tétel egyáltalán nem valótlan. Egy 5-10 milliós vagyon után is elég komoly pénz illeti az ügyvédedet ilyenkor ha úgy egyeznek.
Nem értem mi a jó abban, hogy ilyen hamis képet akartok mutatni egy válásról, és annak körülményeiről. Aki átmegy rajta, az úgy sem dől be a hazugságoknak, mert a saját bőrén tapasztalja, aki meg még nem esett át ilyenen, az meg nem mindegy mit hisz? Nem értem miért jó mindenben kamuzni...
Próbáljuk meg újra akkor!
"Kérdező, válaszolnál arra, hogy mi érthetetlen van abban, hogy közös a vagyon?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!