Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válni akaró nők általában miből fizetik az ügyvédet?
Én jogot tanulok.
Úgy gondolom, hogy válni minden ügyvéd tud.
Egy átlag magyar házaspárnak noncsen akkora vagyona, hogy akkora durranás legyen a válás. Átlagban egy vagy két közös infatlanról és a gyerekelhelyezésről kell megegyezniük.
Több millió forint egy szimpla válásért? Jó is lenne. Ennek a tizedét sem kérik el egy bonyolultabb ügyért sem. Nem Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról van szó...
Egy GYES-en levő anyukának szerinted nem lehet pénze, csak ingyenélő, mert otthon van a gyerekkel? Akkor már apuka pénzén él...
Szerintem fogalmazd újra a kérdésedet!
Ha azt hiszed, hogy itt mindenki a kisgyerekes anyákat fogja szidni, akkor tévedsz!
Most komolyan kapsz két korrekt választ, és csak a 3.-ra vagy képes reagálni, mert az beleillik a fóbiádba, hogy a nő lehúzza a pasit? :DD
Nem tudom, tisztában vagy-e egy átlagos magyar háztartás költségvetésével és vagyonával.... ha tisztában lennél, nem beszélnél milliókról.
Keresetük meg a nőknek is van ám, lehet, hogy meglepő :)
Egyértelmű, hogy provokáció a kérdésed, ami igazából nem is kérdés, mert két kivétellel normális választ kaptál és te csak hajtod a hülyeségedet.
Hímsoviniszta bunkó vagy. Jelentettem a kérdésed, mert nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!