Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A válni akaró nők általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válni akaró nők általában miből fizetik az ügyvédet?

Figyelt kérdés
Gondlom a közös pénzből emelik le olyankor, vagy rosszabb esetben elcsórják azt a férjüktől. Egy jó válóperes ügyvéd bizony több millió forintba is kerül. Mondjuk egy folyton GYES-en lévő nőnek miből van erre pénze?

2017. szept. 6. 20:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
2-es vagyok, nálunk kb. 45 millió szétosztásáról volt szó (ház, két kocsi, megtakarítások), mégis 30+15ezer volt KETTŐNKNEK. Szó se volt százalékról, 25-30%, vicc kategória :)
2017. szept. 7. 05:33
 12/32 A kérdező kommentje:
Kedves #11-es. Akkor ha jól értem, mindkettőtök ügyét egy azonos ügyvéd vállalta, méghozzá összesen 30+10 ezerért? Mert ez így kissé hihetetlenül hangzik, már is haragudj, mivel többnyire egy hivatalos papirt se igazán szoktak megírni annyiért.. De hiszek neked. Netán privátban elkérhetném tőled ennek a jótékony lélek ügyvédnek az elérhetőségét?:) Hamarosan írok neked privátot, kíváncsi leszek, hogy válaszolsz-e majd rá egyáltalán...
2017. szept. 7. 09:07
 13/32 A kérdező kommentje:
30+15. Bocsánat.
2017. szept. 7. 09:38
 14/32 anonim ***** válasza:
96%

Nekünk meg ügyved se kellett. En beadtam a papirokat, volt egy targyalas es ennyi. Egyedül illetek volt azt meg (kapaszkodj meg) a sajat fizetesemböl fizettem.

Amugy egy hazassagban a bevetel közös, ninc s nö penze meg ferfi penze.

2017. szept. 7. 09:41
 15/32 A kérdező kommentje:
#14-es akkor ti mindenről megtudtatok egyezni a férjeddel már a válás előtt? Az anyagiakról is? Örülök ha ilyen könnyen ment, mert ez általában nagyon ritka. Hogyan tudtátok ügyvéd nélkül a vagyonmegosztás kivitelezni? Arról nem is volt tárgyalás? Vagy már előzőleg megegyeztetek?
2017. szept. 7. 09:47
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

Huu de süt ebből a kétdésből a hímsovinizmus. Gusztustalan.

Egyrészt jobb esetben nem csak gyesen van otthon az anyuka, hanem cseden, gyeden, ami azért jóval több pénz. De ha mégis gyesen van, akkor a közös döntésük alapján teszi.

És nem utolsó sorban az anyuka azért van ilyenkor otthon, azért kap kevesebb pénzt mintha dolgozna, hogy a KÖZÖS gyereküket gondozza, és vezesse közben a háztartást. Tök undorító dolog ezt később felhánytorgatni. Házasságban közös a pénz és kész.

Ja és ezt a többmillás ügyvédi díjat nen tudom hol álmodtad, de vicc.

2017. szept. 7. 10:05
 17/32 A kérdező kommentje:

Kedves #16-os válaszoló!

Ha annyira nem tetszik a kérdés, akkor minek jöttél ide válaszolni? ráadásul ide nem illő hangnemben? Mindenesetre ment a piros kéz. Nem értem mi értelme az ilyen sértegető hangnemű válaszoknak. Legalább a kérdésre válaszoltál volna valami értelmeset.

2017. szept. 7. 10:12
 18/32 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, abban mit nem értesz, hogy házasságban közös a pénz? Tarthatod külön számlán, belevarrhatod a párnahuzatodba, ülhetsz rajta mint kiskakas a szemétdombon, de ha a fejed tetejére állsz, akkor is közös.

Amúgy nem egy ismerősöm van, ahol a nő akár a többszörösét keresi meg a pasi fizetésének, sőt, nem egy ilyen helyzetben a pasi maradt otthon a babával, az anya meg ment vissza dolgozni. :)

2017. szept. 7. 10:23
 19/32 anonim ***** válasza:

Átlag magyar házasságban messze nincs 40-50 millió vagyon, de mindegy mennyi van a törvény szabályozza annak elosztását, - az köti a bírót.

Az ügyvéd tud kicsit ügyeskedni, de nem számottevő a hatása, ezért a munkadíja sem.

2017. szept. 7. 10:51
 20/32 anonim ***** válasza:
96%

Jogilag kirendelt ügyvédről még nem hallottal?

Ja ,millios fízetés az ügyvédnek meg 40 50millios vagyon. Hol élsz Te?

Én pl gyedre kaptam havi 110ezret. A fizetesem meg 450ezer.

A hazaság meg egy vagyoni közösség ,feleződik minden.

N25

2017. szept. 7. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!