Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válni akaró nők általában miből fizetik az ügyvédet?
Nekünk meg ügyved se kellett. En beadtam a papirokat, volt egy targyalas es ennyi. Egyedül illetek volt azt meg (kapaszkodj meg) a sajat fizetesemböl fizettem.
Amugy egy hazassagban a bevetel közös, ninc s nö penze meg ferfi penze.
Huu de süt ebből a kétdésből a hímsovinizmus. Gusztustalan.
Egyrészt jobb esetben nem csak gyesen van otthon az anyuka, hanem cseden, gyeden, ami azért jóval több pénz. De ha mégis gyesen van, akkor a közös döntésük alapján teszi.
És nem utolsó sorban az anyuka azért van ilyenkor otthon, azért kap kevesebb pénzt mintha dolgozna, hogy a KÖZÖS gyereküket gondozza, és vezesse közben a háztartást. Tök undorító dolog ezt később felhánytorgatni. Házasságban közös a pénz és kész.
Ja és ezt a többmillás ügyvédi díjat nen tudom hol álmodtad, de vicc.
Kedves #16-os válaszoló!
Ha annyira nem tetszik a kérdés, akkor minek jöttél ide válaszolni? ráadásul ide nem illő hangnemben? Mindenesetre ment a piros kéz. Nem értem mi értelme az ilyen sértegető hangnemű válaszoknak. Legalább a kérdésre válaszoltál volna valami értelmeset.
Kérdező, abban mit nem értesz, hogy házasságban közös a pénz? Tarthatod külön számlán, belevarrhatod a párnahuzatodba, ülhetsz rajta mint kiskakas a szemétdombon, de ha a fejed tetejére állsz, akkor is közös.
Amúgy nem egy ismerősöm van, ahol a nő akár a többszörösét keresi meg a pasi fizetésének, sőt, nem egy ilyen helyzetben a pasi maradt otthon a babával, az anya meg ment vissza dolgozni. :)
Átlag magyar házasságban messze nincs 40-50 millió vagyon, de mindegy mennyi van a törvény szabályozza annak elosztását, - az köti a bírót.
Az ügyvéd tud kicsit ügyeskedni, de nem számottevő a hatása, ezért a munkadíja sem.
Jogilag kirendelt ügyvédről még nem hallottal?
Ja ,millios fízetés az ügyvédnek meg 40 50millios vagyon. Hol élsz Te?
Én pl gyedre kaptam havi 110ezret. A fizetesem meg 450ezer.
A hazaság meg egy vagyoni közösség ,feleződik minden.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!