Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az, amit semmilyen körülmén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, amit semmilyen körülmények között nem fogadtok/tűrtök el egy párkapcsolatban illetve nem "szabad" tolerálni/elnézni? 33/N

Figyelt kérdés

2017. szept. 4. 21:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

-Fizikai lelki bántalmazás (1 pofon bőven elég ahhoz, hogy véget vessek a kapcsolatnak) volt is rá példa. Igaz, akkor ott azt a pofont vissza is kapta az illető.

-Hűtlenség (lehet akár 1 éjszkás, vagy viszony is , számomra teljesen mindegy, mindenképp szakítás/válás részemről)

-Szenvedélybetegségek (drogozás, alkohol, dohányzás,egyéb) Ha nem hajlandó változtatni, akkor vége. Ha belemegy, hogy megpróbál kijönni belőle, de 1x mondjuk visszaesik, azt még elnézem, többször már nem.)

-Beteges féltékenység, irányításmánia

-Személyiség drasztikus megváltozása, hazudozás, tiszteletlenség, lekezelő stílus stb

-Elhanyagolás (huzamosabb ideig,-és ha neki ez így jó,az ellen nincs mit tenni) (számomra a megcsalás nem opció, előbb vetek véget a kapcsolatnak. Így tartom tisztességesnek.

-Élősködés (ha nem is akar munkát keresni az után, hogy az előző állását elveszítette)

Házimunka el nem végzése (ha azt képzeli, hogy munka mellett viszem egyedül a háztartást is csak mert nő vagyok, nagyot téved. Nem vagyok sem balek, sem házicseléd)

-Évek után felmerülő, nagyon eltérő szexuális igények (análszexbe pl SOHA nem mennék bele, szájbaélvezésbe sem, se verés, se végtermékekkel kapcsolatos dolgok, se seggnyalás, se hármas-négyes stb szex)

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

Hogy mások miket tűrnek el, mit néznek el a párjuknak, nekem édes mindegy. Nincs általános szabály. Ha élvezed a verést akkor maradhatsz az adott párod mellett. Ha nem zavar, hogy megcsal szintén. Ha nem zavar, hogy úgy beszél veled mint egy darab szarral, akkor is maradhatsz vele nyugodtan, satöbbi.

2017. szept. 5. 15:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Amikor azt írtam, hogy elhízás lepontoztatok pedig az volt a kérdés, hogy mit nem fogadtok/tűrtök el. Én ezt nem tűröm el. Tehát ok nélküli a lepontozás én a kérdésre válaszoltam szó szerint.
2017. szept. 5. 15:41
 23/26 anonim ***** válasza:
És ezek közül a kérdezőt melyik dolog ihlette, h feltegye ezt a kérdést?
2017. szept. 5. 20:25
 24/26 anonim ***** válasza:

22.

Talán azért pontoztak le, mert amit írtál (elhízás), az esetleg sokak szemében olyan pitiáner, túlzó, túl felszínes dolognak tűnik, úgy mint elviselhetetlen változás egy kapcsolatban, egy olyan személlyel szemben akit állítólag szeretsz. No persze, ha nem csak a külsejébe szerettél bele.

Személy szerint nekem sem indok ez, de soha nem pontozok senkit, akkor sem, ha nem értek vele egyet, hülyeségnek tartom.

Sokan csinálják ezt, nem kell mellre szívni. Engem is pont az előbb pontoztak le huszonvalahány %-ra mert soha nem akarom kipróbálni az anált, és undorítónak tartom. Be is szólt valamelyik nyomorék egy hozzászólásban. Én amondó vagyok, ha ez élete boldogsága, akkor hajrá.

Aki a kérdésre válaszol, az mind pozitív, csak szokás lehúzni itt az embert, ha az épp adott személynek aki olvassa, nem tetszik a válasz.

Nem kell személyes sértésnek venni, csak sokan nem képesek felfogni mire való a pontozás. Ennyi.

2017. szept. 5. 20:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Én jól tudom, hogy miért pontoztak le az elhízás miatt csak fel kellene fogni, hogy a pontozás nem arról szól, hogy egyet értesz e valakivel hanem arról, hogy megválaszolja e jól a kérdést. Ha a maga nevében válaszol az ember az hasznos ha egyet értenek vele ha nem. Én nálam nincs olyan, hogy semmilyen körülmények között mert bármilyen cselekedetre eltudok képzelni olyan körülményt ami mentesíthet alóla. Pl ha valaki megcsalna azt nem fogadnám el normális körülmények között de ha fegyvert nyomnának a fejéhez, hogy tegye meg akkor igen.
2017. szept. 6. 15:07
 26/26 anonim ***** válasza:

- dohányzás, ápolatlan külső

- bármilyen agresszió - a lelki terror vagy folyamatos megsértődés, számonkérés is az

- hűtlenség, féltékenykedés

- OCD, és egyéb psziciátriai betegségek

- kövérség, lustaság

2017. szept. 7. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!