Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a sértődéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a sértődékeny páromnak, hogy nagyon rossz a lehelete?

Figyelt kérdés

Tudom kicsit hülye kérdés, de már hónapok óta ez van. Főleg reggel, vagy amikor már régóta nem evett semmit. 4 éve együtt vagyunk, és régen nem volt semmi gond, csak pár hónapja. Szerintem a fogkövei miatt.... de mivel sosem voltak lyukasak a fogai így sosem szokott fogat mosni :S

Ráadásul az ilyen dolgokért ha szólok, nagyon meg tud sértődni. De már tényleg ott tartunk, hogy csak ilyen gyors puszikat adok neki, mert már rendes csókhoz sincs kedvem. Hogyan tudnék utalni rá? Tudom, hogy a párom, de ez így elég kellemetlen téma.

23/L (ő is 23)

2017. szept. 4. 12:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem egy volt pasi munkatársam nem mosott fogat és én mondom eléggé kellemetlen volt mikor a közelében voltam .Igaz közöttünk nem volt soha semmi pusztàn munktarsi kapcsolat néha beszêltünk ennyi .Emlékszem hogy mennyit panaszkodott hogy az exe szakitott vele anno.
2017. szept. 4. 15:11
 22/23 anonim ***** válasza:

A párom egy időben szintén nem mosott fogat egyáltalán. Nem volt büdös, de számomra ez alap dolog és igénytelenség.

Beszéltem vele erről. Megköszönte és igazat adott. Azt is kérte, hogy figyelmeztessem , ha nem mossa.

De teljesen magától mossa azóta minden nap, le sem fekszik úgy aludni.

Szerintem az ilyen dolgokat meg kell tudni beszélni egy komoly kapcsolatban..

Volt egy exem, akivel nem rég voltunk együtt, amikor olyan szájszaggal jött elém, hogy rosszul lettem. Nem mertem neki megmondani, nem is tudtam hogy vezessem fel. De pár hete jártunk..

4 év után tudni kéne beszélni ilyenekről is.

Mondd el őszintén, hogy téged ez zavar és szeretnéd, hogyha megtenné érted és magaáért is.

Igénytelenség a mai világban, amikor minden adott hozzá, nem egy luxus dolog fogat mosni, egy márkás fogkefe is 1-2 ezer forint.

Reggel amúgy mindenkinek kicsit kellemetlen a szájszaga, nyugodtan megmondhatod neki, hogy miért nem akarod reggel megcsókolni úgy.

Meg menj ki fogat mosni és neki is mondd, hogy jó lenne ha ő is mosna.. Ha kell vegyél plusz fogkefét neki és ne engedj belőle.

Ha teljesen elhidegülsz tőle, az több gondot jelent majd, mint hogy elmondod és megsértődik.

Sértődjön meg, de neked van igazad, nem kötelességed eltűrni, hogy ilyen igénytelenül akar csókolgatni.

2017. szept. 4. 15:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem neked o pont jo lesz. Te is kb. hasonloan lehetsz igenyes, ha egy olyan pasi is megfelel neked evek ota, aki nem most fogat (felfordult a gyomrom csak leirva ezt, te meg ennek a farkat is leszopod... remeljuk, azt havi egyszer talan megmossa neked... vegul is gombaja se volt meg, minek mossa? :"DDD).
2017. szept. 4. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!