Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a sértődékeny páromnak, hogy nagyon rossz a lehelete?
Tudom kicsit hülye kérdés, de már hónapok óta ez van. Főleg reggel, vagy amikor már régóta nem evett semmit. 4 éve együtt vagyunk, és régen nem volt semmi gond, csak pár hónapja. Szerintem a fogkövei miatt.... de mivel sosem voltak lyukasak a fogai így sosem szokott fogat mosni :S
Ráadásul az ilyen dolgokért ha szólok, nagyon meg tud sértődni. De már tényleg ott tartunk, hogy csak ilyen gyors puszikat adok neki, mert már rendes csókhoz sincs kedvem. Hogyan tudnék utalni rá? Tudom, hogy a párom, de ez így elég kellemetlen téma.
23/L (ő is 23)
"Általában a fő motiváló ok a fogmosásra a friss lehelet, senki nem azért mos fogat, mert "na, ma sem akarom, hogy kilyukadjanak a fogaim" :D"
Én mondjuk pont azért mosom, hogy ne romoljanak el... friss lehelethez nekem elég az, hogy kiöblítem vízzel a szám, és benyomok két szem tic-tacot... ennyiből nem lenne szükségem fogmosásra.. De nem szeretném, hogy kirohadjanak, szóval mosom napi kétszer rendületlnül :D
Az nem volna elég hogy "azért mert engem zavar a szájszagod és így nem kívánlak annyira"?
Ha az nem nagyon számít neki hogy neked is jó legyen az együttlét akkor meg még egoista is, így nehéz a másikért megtenni dolgokat csak hogy neki jó legyen.
Ez gondolom már korábban is kijöhetett nálatok necsak a szájszagban...
Sosem szokott fogat mosni... ht, ha rohadnak a fogai, nem csoda, hogy bűzlik a szája.
Egyébként én együtt em lennék olyan emberrel, aki ilyen alap dolgot úgy lazán hanyagol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!