Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a sértődéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a sértődékeny páromnak, hogy nagyon rossz a lehelete?

Figyelt kérdés

Tudom kicsit hülye kérdés, de már hónapok óta ez van. Főleg reggel, vagy amikor már régóta nem evett semmit. 4 éve együtt vagyunk, és régen nem volt semmi gond, csak pár hónapja. Szerintem a fogkövei miatt.... de mivel sosem voltak lyukasak a fogai így sosem szokott fogat mosni :S

Ráadásul az ilyen dolgokért ha szólok, nagyon meg tud sértődni. De már tényleg ott tartunk, hogy csak ilyen gyors puszikat adok neki, mert már rendes csókhoz sincs kedvem. Hogyan tudnék utalni rá? Tudom, hogy a párom, de ez így elég kellemetlen téma.

23/L (ő is 23)

2017. szept. 4. 12:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Aztan szepen kiszeretsz belole. Meg kell mondani neki. Fogmosas fogselyem szajviz rago. sok vizet igyon. Sokminden eloidezhet rossz leheletet. Nem megfelelo taplalkozas is. Maj vese stb.problema. ilyen olyan betegseg. Lustasag a fogmosashoz. Lugositani kell a szervezetet ha savas. Amugy a szagok mindig is fontosak voltak az intimitasban. Enyhe szagu leheletet kell erezni a masik szajabol ami ad egy plusz izgalmat a szexhez.
2017. szept. 4. 13:20
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
A rohadt életbe... Hánynék, ha ilyen párom lenne, aki nem mos fogat. Undorító igénytelenség, veled szemben pedig tiszteletlenség
2017. szept. 4. 13:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"Általában a fő motiváló ok a fogmosásra a friss lehelet, senki nem azért mos fogat, mert "na, ma sem akarom, hogy kilyukadjanak a fogaim" :D"

Én mondjuk pont azért mosom, hogy ne romoljanak el... friss lehelethez nekem elég az, hogy kiöblítem vízzel a szám, és benyomok két szem tic-tacot... ennyiből nem lenne szükségem fogmosásra.. De nem szeretném, hogy kirohadjanak, szóval mosom napi kétszer rendületlnül :D

2017. szept. 4. 13:36
 14/23 Blackfun ***** válasza:
84%
Megütötted a főnyereményt, ja nem...
2017. szept. 4. 13:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
" nézd kicsim, itt van a reggeli tic- tac- od, vedd be légyszíves"...amúgy őszintén, finoman rávezetheted a témára, az, hogy abszolút nem mos fogat, az számomra elég gáz, kb. olyan, mintha nem fürödne...
2017. szept. 4. 13:57
 16/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sincs egy lyukas fogam sem, sőt, annyira jó a szájhigiéniám, hogy a párom elmondása szerint még reggel sincsen szájszagom. Éppen azért mosom napi 2-3-szor, hogy ez így is maradjon!
2017. szept. 4. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg milyen fogkefét szeretne a régi helyett, mert az már rettentően poros, ideje kicserélni.
2017. szept. 4. 14:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Az nem volna elég hogy "azért mert engem zavar a szájszagod és így nem kívánlak annyira"?

Ha az nem nagyon számít neki hogy neked is jó legyen az együttlét akkor meg még egoista is, így nehéz a másikért megtenni dolgokat csak hogy neki jó legyen.

Ez gondolom már korábban is kijöhetett nálatok necsak a szájszagban...

2017. szept. 4. 14:37
 19/23 anonim ***** válasza:

Sosem szokott fogat mosni... ht, ha rohadnak a fogai, nem csoda, hogy bűzlik a szája.

Egyébként én együtt em lennék olyan emberrel, aki ilyen alap dolgot úgy lazán hanyagol.

2017. szept. 4. 14:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem kell neki megmondani, elég, ha azt mondod fujj, mikor közelít.
2017. szept. 4. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!