Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végre úgy éreztem megtaláltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre úgy éreztem megtaláltam az igazit?

Figyelt kérdés
3honap után feküdtem le vele, és a szex szörnyű , nagyon kicsi pénisze van, mit tegyek? Le lehet így élni egy életet , mint embert nagyon szeretem, és most őrlődöm...
2017. szept. 3. 12:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Pontosan ezért nem kéne túl sokat várni az első szexszel.

Szép dolog hogy nagyon szereted,de ha friss még a kapcsolat ne legyél benne biztos hogy ő az igazi. Annyi mindent megtudhatsz a másikról még 2-3 év alatt...

A szex pedig nagyon fontos része a kapcsolatnak. Nem az számít hogy mekkora,de ha tényleg nagyon kicsi,akkor próbáljátok máshogy megoldani,vagy inkább az előjátékra fektetni hangsúlyt,vagy ezközökkel,de ha semmiképp nem tud kielégíteni akkor nem érdemes vele maradnod,mert előbb utóbb beleőrülsz,és ebben az esetben jobb egy frissebb kapcsoltot felbontani mint egy eljegyzést.

2017. szept. 7. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!