Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető volt, amit éreztem?
Párommal huszonévesek vagyunk, két éve együtt.
Ugyamannyit találkozunk, mint a kapcsolat elején, tehát hétköznap egyszer kb 3 órát egyik este, keg egyszer együtt alszunk hétvégén.
Nekem ez nagyon kevés, mondtam neki, hogy szeretnék többet együtt lenni vele.
Ő beleegyezett, de előtte váltig állította, hogy ez normális és hogy mások sem szoktak többet találkozni.
Utána mondta, mikor rákérdeztem, hogy örül-e, ha egyel többet alszunk együtt, hogy igen, de nem tűnt különösebben lelkesnek.
Rossz érzés, hogy nem érzem, hogy többet szeretne velem lenni, pedig tudom, hogy szeret :(
Túlagyalnám?
"pedig tudom, hogy szeret "
háhh el ne hidd, egy percre sem. dehogy szeret. ha neki elég ennyi egy héten biztosan nem szeret, csak kényelmes, ohgy vagy neki egy fix p/*/nci és kész.
ha igazán szeretne, AKARNA veled a közös életet, és mindent megtenne hogy találjatok egy albit stb ahova becuccoltok.
Persze nyilván kényelmes a mamahotel, de sztem szimplán az van hoghy bár biztos mutatja h fontos vagy neki, ilyen olyan gesztusokkal, de hogy nem szerelmes, és nem szeret úgy, hogy megmozduljon érted, az is biztos.
lásd én: 1 év után összebútoroztam a barátnőmmel, és 1 évig együtt is éltünk. szóval aki komoylan gondolja az komolyan, aki meg nem az ráfogja minden sz*rságra, amit te meg szépen elhiszel...:D
ez van :D
26/F
Nem mindenki olyan, mint te.
Te szeretnél több időt vele tölteni, ő meg (jelenleg) nem érzi, hogy ez neki is jó. Ennyi.
Az is lehet, hogy ilyen típus.
Két év után kopik az érzés,pláne így,hogy keveset találkoztok/vagytok együtt.
Varázsold el, udvarolj neki,szeressetek újra egymásba.
Heti két találkozás? Huszonévesen az elég karcsú - gondolom az meg leginkább szex.
Mi ebben a "kapcsoltat"?
Mondjuk az se valami felnőtt észjárás, hogy te meg akkor költöznél össze vala, ha lesz saját lakásotok - nem tudom, hogy álltok pénzben, de a legtöbb fiatalnak az azért sok-sok év!
Hát nézd, picit finomítva, ahogy az első leírta: ha annyira szereted a másikat, akkor jól esik, hogy melletted van, és hiányzik, ha este/nap végén nincs ott melletted...
Nekem annak idején, mi is koliban jöttünk össze: már akkor is többet aludtunk egymásnál, mint pl a saját szobámba.. ( egyetemi koli)
Aztán mikor a párom dolgozott, és albiba ment 1 évvel később, én meg még tanultam, akkor is heti 5-6 nap nála aludtam az aliban.
Nem értem, miért ne lehetne ezt albiban is megoldani.
Persze lehet, hogy ő épp ilyen extra módon zárkózott szeméyliség, nem ismerek minden embertípust...
26N
Közös lakásra heti két alkalom mellett?
Átgondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!