Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire érthető, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érthető, hogy egy férfi nem nagyon akar a mai világban gyerekeket a nőktől egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Több kapcsolatom is azért lett vége, mert gyereket nem akartam.

Oka nagyon egyszerű...Jó pár barátot ismerek, aki gyereket csinált a nőnek. A nő már nem érezte azt a valamit, vagy jött más pasi stb és huss vitte a gyereket is.

Heti egy láthatás van tartásdíj legombolással.

2017. márc. 23. 14:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Semennyire, az ilyen ember kapcsolatot se akarjon. Illetve nyilvan leteznek nok, akik nem akarnak barmilyen okbol gyereket, illene tisztazni ezeket a dolgokat az elejen.
2017. márc. 23. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, de te meg azt értsd meg, hogy emiatt nagyon sok nőnél nem fogsz számításba jönni. De ez a te döntésed, úgy élj, ahogy jónak látod.
2017. márc. 23. 14:21
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha egy férfi a gyerek felneveléséhez szükséges pénzt "tartásdíj legombolásának" definiálja, az ne is akarjon gyereket. A nők igen kis hányada nem akar gyereket, közülük válogathatsz.
2017. márc. 23. 14:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Én nem úgy akarom nevelni a gyerekem, hogy fizetek távolról, hanem úgy hogy vele vagyok és nevelem, persze fizetéssel is.
2017. márc. 23. 14:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, akarok gyereket, aki nem akar, azzal nem ismerkedek. Van bőven aki felett átsiklottam épp emiatt, biztos vagyok abban, hogy van miből válogatnod, mert úgy látom manapság sok nő nem akar ilyen-olyan okból soha gyereket.

30/f

2017. márc. 23. 14:30
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Tudod annak, hogy a no "mar nem erzi azt a valamit", az esetek 85%-aban a ferfi mindenbe beleszarasa az oka, aki csak megcsinalni tudta a gyereket es reszerol ezzel le van tudva minden, megy dolgozni, a no meg foglalkozzon otthon egyedul MINDENNEL, ne jarjon el sehova mert a ferfi keptelen egy orat a gyerekkel tolteni mert hat o nem ert hozza meg nem is az o dolga... Aztan van, hogy megismernek egy normalis ferfit, vagy szimplan rajonnek, hogy igy tok felesleges macera a ferj, egyedul legalabb csak sajat magukra es a gyerekre kell figyelni, nem meg egy masodik, 30 eves csecsemore ;)
2017. márc. 23. 14:32
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Saját döntésed, kit nem érdekel?
2017. márc. 23. 14:39
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen indokkal, a nok is felhetnenek.

Hany ferfi megy felre a nok terhessege alatt, vagy csak megcsinaljak a gyereket, aztan sz*rnak rajuk? Milyen sokan dobjak el a csaladjukat, csak mert egy friss husi jott a kepbe? Rengetegen es ez csak egy par pelda.

A megoldas? Talalni egy olyan embert aki valoban kitart melletted, tamogat es szeret.

Persze, ha azert nem akarsz gyereket, mert talalod magad megfelelonek a szuloi szerepre, nem szereted oket, fontosabb a karriered, az is ertheto.

2017. márc. 23. 14:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a pesszimizmusoddal van a baj.

Ha azt mondanád, hogy nem akarsz gyereket, mert te inkább még utazgatnál, élnél, karriert építenél, akkor azt mondanám, hogy oké, nincs beleszólásom.

Te viszont azzal érvelsz a gyerek ellen, hogy úgyis minden nő lelép vele, és lehúznak a tartásdíjjal. Nem bíztál így sem a volt párjaidban (és ez szerintem nem csak a gyerek-kérdésben nyilvánult meg), de még a jövőbeli nődben sem bízol, akit még talán nem is ismersz.

Még szerencse, hogy nem mindenki ilyen. Ugyanúgy leléphet egy pasi is a gyerek mellől, megcsalhatja a gyermekeinek az anyját, ha ritkul a szex, erre van esély.

Azonban nem mindenki olyan pesszimistán áll hozzá, mint te. Van benne kockázat, persze, azt lássuk be, DE akár 'nyerhettek' is.

2017. márc. 23. 15:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, ki mint vet, úgy arat...

Ha egy nő nem érzi azt a "valamit", abban a pasi is benne van vastagon. Ha belekényelmesedik a kapcsolatba, akkor ne csodálkozzon, ha dobják.

Emellett pedig biztos más körökben mozgunk, de az én baráti körömben egyáltalán nem jellemző válás esetén a heti egy láthatás, tartásdíj legombolással. Én is elváltam, a gyerekem heti 3-4 napot van az apjával is és velem is. Tartásdíjat egyikünk sem fizet, hiszen ugyanannyival járulunk hozzá a neveléshez. És ez egyáltalán nem egyedi: kapásból tudok három-négy másik családot említeni a környezetemben, ahol ugyanez van.

Halkan jegyzem meg, az exem lényegesen többet foglalkozik a gyerekkel, amióta külön vagyunk, mert amíg együtt éltünk, valahogy természetes volt számára, hogy én úgyis megoldom... most rá is ugyanúgy hárulnak kötelezettségek, de a kellemes része is.

Szóval szerintem nem az a megoldás, hogy nem vállalsz gyereket, hanem az, hogy megfelelő társat választasz, aki nem játszmázik problémák esetén, dolgozol folyamatosan a kapcsolatért, hogy ne laposodjon el, és ha esetleg mégis külön mennétek, akkor szépen kiveszed a részed a gyereknevelésből pont úgy, mint az anya - a kötelezettség részével együtt.

2017. márc. 23. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!