Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi már a kapcsolat elején közli, hogy nem akar gyereket, ti hogyan reagálnátok?
Ha már több kapcsolata is azért ment tönkre mert nem akart gyereket, akkor ezt biztosan komolyan is gondolja és nem fog változni a véleménye.
Te még csak 29 vagy és most azt írod, hogy nem tudod később hogy lesz. Szóval nem vagy 100%-ig biztos abban, hogy a későbbiekben sem szeretnél ha esetleg találsz magad mellé egy megfelelő párt.
Szerintem ne dobd el magadtól a lehetőséget!
Ha bármi, csekély esélye is van, hogy valamikor, egyszer szeretnél gyereket, akkor azonnal tedd lapátra az embert.
Most még könnyen menne...
Hát nem tudom,én lassan 5 éve vagyok a párommal! Kapcsolatunk elején leszögeztem,hogy esküvőre nincs szükségem,nem kell nekem a papír,sőt gyerekre se vágyom abszolult 35 éves korom előtt!
És máig együtt vagyunk,igaz eljegyzett de az nem számít!
Én 27 , párom 33 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!