Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érthető, hogy egy férfi nem nagyon akar a mai világban gyerekeket a nőktől egy kapcsolatban?
Több kapcsolatom is azért lett vége, mert gyereket nem akartam.
Oka nagyon egyszerű...Jó pár barátot ismerek, aki gyereket csinált a nőnek. A nő már nem érezte azt a valamit, vagy jött más pasi stb és huss vitte a gyereket is.
Heti egy láthatás van tartásdíj legombolással.
"Semennyire, az ilyen ember kapcsolatot se akarjon. "
Hát szép is lenne, ha ezt te döntenéd el... gondolom, sorban állnak nálad az engedélyért :D
Általában szerintem az a baj, azzal a létformával amit írtál (nem érzi azt a valamit, jött más pasi, vitte a gyereket stb), hogy nagyon korán vállalják be a gyereket. Vagy becsúszik ilyen olyan okból. A koraira azt értem, hogy jobb esetben 2-3 éves kapcsolatra vágnak bele, rosszabb esetben meg még hamarabb. Aztán amikor kiderül milyen is a másik, megy a lelépés, mindkét félről.
Én nőként minimum 4-5 évet várnék egy kapcsolatban, mire szóba jöhetne a gyerektéma. Nem csak azért, mert addigra már valamennyire kiismerem a páromat, hanem az anyagiak megteremtése végett is. Az hogy valaki nem akar gyereket egy 1-2-3 éves kapcsolatban, szerintem abszolút érthető.
Ha viszont semmiképp sem akarsz, azt mindenképp a kapcsolat elején kell tisztáznod a nővel, így nem pazaroljátok egymás idejét - te lehet hogy találnál ugyanúgy gondolkodó nőt, ő meg ugyanolyan pasit. Ennyi a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!