Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem éreztem semmit csók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem éreztem semmit csók közben, miért?

Figyelt kérdés

Volt màr komoly kapcsolatom, több éves, szerelmes is voltam de soha senkivel nem éreztem semmit csók közben.

Valami rendellenesség lehet?

De mindenki eddig azt mondta jól csinálom :D

2016. aug. 3. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert vagy nem csókoltak jól a partnerek vagy neked ez nem jön be. Mindenki mást élvez. Csókolóztam sok férfivel, nagyon keveset élveztem.
2016. aug. 3. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Minden érzelem belülről fakad. Benned van a hiba, bocsi. Vizsgáld meg magad, érzelmeidet és jöjj rá, hogy mi a probléma.
2016. aug. 3. 18:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Sejtem hogy velem van valami baj, csak fura, annyira nem zavar csak most valahogy kíváncsi lettem milyen érzés is lehet a csók.
2016. aug. 3. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt hittem, sose értettem, hogy mi olyan jó a csókolózásban :D Aztán megtaláltam azt a pasit, aki ha megcsókol, akkor elolvadok :3 Szóval nem hiszem, hogy rendellenesség, csak nem találtad meg hozzá a megfelelő párt :D
2016. aug. 3. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy kivel csinálod. Rá kell érezni az ízére. :)
2016. aug. 3. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Négyesnek teljesen igaza van! :) Nekem eddig a körülbelül 10 "csókpartnerből" egy pasival volt jó. Rólam is azt mondják, hogy jól csókolok.
2016. aug. 3. 20:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, nem tudom meg e fogom tudni valaha milyen érzés is a jó csók.
2016. aug. 3. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Biztos hogy meg fogod! :) Ne aggódj!
2016. aug. 3. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez nem technikai kérdés.

Azt a "valamit" valakivel lehet érezni, és akkor lehet egy óra hosszú csók is.

2016. szept. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!