Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért álmodtam ilyet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodtam ilyet egy haveromról? Úgy éreztem, hogy szeretem, meg egyszercsak fogtam magam, és megcsókoltam. És annyira jóóó volt.

Figyelt kérdés
Az volt az álomban, hogy ott is tudtam, hogy van pasim, de valahogy együtt aludtunk ezzel a haverral. És azon őrlődtem álmomban, hogy vajon hogy oldjam meg, hogy mindenkinek jó legyen, és kevésbé legyen fájdalmas. És akkor egyszercsak tudom, hogy kiszálltam a kocsiból, ő éppen akkor jött, és megcsókoltam. És nagggyon jó volt :) Ennyi volt az álom. De közben ott volt a bűntudat is. Amúgy kérdeztem már tőle poénból, hogy lefeküdne-e velem, és mondta, hogy igen. De közben meg van pasim, akivel valamiért lecsökkent a szex havi 1-2-re. Mondjuk, igaz, hogy csak hétvégente találkozunk, de akkor is az kellene, hogy legyen, hogy amikor verge hazaérek, akkor letámadom, nem?

2014. ápr. 27. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
magányos vagy... és még hülye is :D az álom semmit nem tesz, csak fantázia foszlányok a fejedben amik előjönnek mikor csicsikálsz :D ha már nem érzed jól magad a barátoddal akkor szakíts... és elötted a lehetőség mindenre, csak ne légy r1banc ;D minden jót :)
2014. ápr. 27. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
távkapcsolat nem kapcsolat... vagy miért csak hétvégén találkoztok?
2014. ápr. 27. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Messze laktok egymástól?Vagy miért csak hétvégén találkoztok?
2014. ápr. 27. 09:57
 4/5 A kérdező kommentje:

nekem tökéletes a távkapcsolat. akivel egy városban lactam, kiidegelt azzal, hogy minden nap találkozni akart. de ha ott is laknék, akk se tudnánk mindig talizni. pl nyáron is ott vagyok de ő is meg én is dolgozunk. kb egy even belül össze akarunk költözni, de ez még nagyon a jövő zenéje...

első, most néhány sorból megállapítottad, hogy hülye vagyok? gratulálok. az álmok valamilyen érzést, problémát közvetítenek. de egyébként is picit tetszik ez a barátom. de nem lehet köztünk semmi, mert ő már nagyon sok csajjal volt, tuti nem lennék neki jó. BÁR, azt mondta, hogy neki én nagyon is jó lennék, ő félne attól, hogy kevés lenne nekem.... wtf?:D

2014. ápr. 27. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:

javítás: laktam

tudja, valaki hogy lehet kikapcsolni az angol spell-checkinget???

Nem akkora táv, csk 1oo km, minden hétvégén hazajárok meg van hogy otthon többet maradok.

2014. ápr. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!