Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodtam ilyet egy haveromról? Úgy éreztem, hogy szeretem, meg egyszercsak fogtam magam, és megcsókoltam. És annyira jóóó volt.
nekem tökéletes a távkapcsolat. akivel egy városban lactam, kiidegelt azzal, hogy minden nap találkozni akart. de ha ott is laknék, akk se tudnánk mindig talizni. pl nyáron is ott vagyok de ő is meg én is dolgozunk. kb egy even belül össze akarunk költözni, de ez még nagyon a jövő zenéje...
első, most néhány sorból megállapítottad, hogy hülye vagyok? gratulálok. az álmok valamilyen érzést, problémát közvetítenek. de egyébként is picit tetszik ez a barátom. de nem lehet köztünk semmi, mert ő már nagyon sok csajjal volt, tuti nem lennék neki jó. BÁR, azt mondta, hogy neki én nagyon is jó lennék, ő félne attól, hogy kevés lenne nekem.... wtf?:D
javítás: laktam
tudja, valaki hogy lehet kikapcsolni az angol spell-checkinget???
Nem akkora táv, csk 1oo km, minden hétvégén hazajárok meg van hogy otthon többet maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!