Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hibás vagyok, hogy ezzel nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok, hogy ezzel nem tudok megbarátkozni?

Figyelt kérdés

A párom dohányzik. Nem bírom a cigiszagot. Egyszerűen taszít. Nem tudom megölelni, csókot adni, mert büdös. Az összeköltözés szélén állunk. Viszont egyre jobban azt érzem, hogy nem tudnék együtt élni egy olyannal, aki cigizik.

Többször tettem már szóvá hogy nem szeretem ezt stb. Mindig jött a "leszokok", "nem cigizik melletted" dumák. Aztán ugyan úgy, ha nem jobban cigiz..

Lassan azt érzem, meg érezteti, hogy én vagyok a rossz, a hibás. Meg mintha nem érdekelné, hogy mit kérek tőle.

Más hogy oldotta meg ezt a problémát?

2017. szept. 2. 10:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Házban nem cigizik. De a szag rajta akkor is borzalmas.

Én is cigiztem, mégis le tudtam tenni.. Ezért még jobban húzódom ettől a szagtól.

2017. szept. 2. 11:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Elvileg semmi stressz nincs az életében. Beszéltünk már erről. Azért szívja, mert "jó érzés".
2017. szept. 2. 11:10
 13/21 anonim ***** válasza:
18%

"Hibás vagyok, hogy ezzel nem tudok megbarátkozni?"

Ha TE vagy képtelen elfogadni valamit, akkor ki más lehetne?

a.) szakítasz, azt' keresel egy hasonló nikotinfasisztát, akivel együtt gyűlölködhettek a dohányosokon

b.) megtanulod tisztelni és tolerálni a többi embert - függetlenül az egyéni szokásaiktól.

A "b"-verzió egy kicsit nehezebb.

2017. szept. 2. 11:22
 14/21 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagy hibás, vagy leteszi, vagy tűrsz, vagy szakítasz, ez a 3 lehetőség van.

Ha ő nem partner ebben, te miért legyél az?

2017. szept. 2. 11:27
 15/21 anonim ***** válasza:
18%

Nem jöttem össze soha cigissel, így oldottam meg.

A mostani párom még cigizett, mikor megismerkedtünk, de mire az első csók elcsattant, már leszokott. Ő tényleg le akart, azóta is néha eszébe jut és megköszöni, hogy megadtam neki a motivációt.

2017. szept. 2. 12:02
 16/21 anonim ***** válasza:
36%

Tisztelni valakit, azért mert cigizik? :D

Én is annyira utálom a szagát, hogy fuldoklok tőle, és egy ilyen büdös emberhez sehogy se tudnék vonzódni.

Ne írjatok perverz, undorító üze eteket! Férfi vagyok -.-

2017. szept. 2. 13:30
 17/21 anonim ***** válasza:
48%
Sok variáció nincs. Vagy együtt tudsz élni egy dohányossal, vagy nem. Ha ennyire taszít a dolog, akkor összeköltözés helyett, szakítanod kell. Egyébként, ismerek olyanokat, ahol a pár dohányos tagja, képes volt letenni a cigit a párja kedvéért. Ha a te párodnak ez nem megy akkor talán a kapcsolatotok sem olyan fontos neki. Te annyiban vagy hibás, hogy összejöttél egy dohányossal, ha már egyszer ennyire nem bírod...
2017. szept. 2. 14:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Vízipipázzon inkább :-)))
2017. szept. 2. 18:26
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerinted mit jelent a "függetlenül attól..."? :D

2017. szept. 2. 18:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont egyre jobban azt érzem, hogy nem tudnék együtt élni egy olyannal, aki cigizik. " - ha nem, hát nem.

Ettől nem vagy "hibás" -ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

2017. szept. 3. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!