Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok, hogy ezzel nem tudok megbarátkozni?
A párom dohányzik. Nem bírom a cigiszagot. Egyszerűen taszít. Nem tudom megölelni, csókot adni, mert büdös. Az összeköltözés szélén állunk. Viszont egyre jobban azt érzem, hogy nem tudnék együtt élni egy olyannal, aki cigizik.
Többször tettem már szóvá hogy nem szeretem ezt stb. Mindig jött a "leszokok", "nem cigizik melletted" dumák. Aztán ugyan úgy, ha nem jobban cigiz..
Lassan azt érzem, meg érezteti, hogy én vagyok a rossz, a hibás. Meg mintha nem érdekelné, hogy mit kérek tőle.
Más hogy oldotta meg ezt a problémát?
Házban nem cigizik. De a szag rajta akkor is borzalmas.
Én is cigiztem, mégis le tudtam tenni.. Ezért még jobban húzódom ettől a szagtól.
"Hibás vagyok, hogy ezzel nem tudok megbarátkozni?"
Ha TE vagy képtelen elfogadni valamit, akkor ki más lehetne?
a.) szakítasz, azt' keresel egy hasonló nikotinfasisztát, akivel együtt gyűlölködhettek a dohányosokon
b.) megtanulod tisztelni és tolerálni a többi embert - függetlenül az egyéni szokásaiktól.
A "b"-verzió egy kicsit nehezebb.
Nem vagy hibás, vagy leteszi, vagy tűrsz, vagy szakítasz, ez a 3 lehetőség van.
Ha ő nem partner ebben, te miért legyél az?
Nem jöttem össze soha cigissel, így oldottam meg.
A mostani párom még cigizett, mikor megismerkedtünk, de mire az első csók elcsattant, már leszokott. Ő tényleg le akart, azóta is néha eszébe jut és megköszöni, hogy megadtam neki a motivációt.
Tisztelni valakit, azért mert cigizik? :D
Én is annyira utálom a szagát, hogy fuldoklok tőle, és egy ilyen büdös emberhez sehogy se tudnék vonzódni.
Ne írjatok perverz, undorító üze eteket! Férfi vagyok -.-
Szerinted mit jelent a "függetlenül attól..."? :D
"Viszont egyre jobban azt érzem, hogy nem tudnék együtt élni egy olyannal, aki cigizik. " - ha nem, hát nem.
Ettől nem vagy "hibás" -ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!