Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek itt én a hibás?
Huh. En se szeretek takaritani.meg semmi hazimjnkat. Ha szakitanal vele,koltozz hozzam.
N
Fura ilyet férfitől olvasni, fordítva szokott lenni. Ezek szerint a pasik se szeretik, ha minden házimunkával magukra hagyják őket.
Komolyra fordítva: beszélj vele nyugodt hangon, de határozottan. Osszátok fel a házimunkát. Ki mit szeret jobban csinálni, vagy még jobb, ha együtt végzitek. Jó együtt főzni, de a takarítással is gyorsabban végeztek, ha együtt csináljátok.
Ne kiabálj, ne nyafogj, csak hozd tudomására, hogy osztoztok ezután a feladatokon.
Egyébként pedig NEM csinálsz te semmit HELYETTE, hacsak nem te mosod a mensi véres bugyijait. Ennek ellenére szerintem is úgy illő, hogy együtt házimunkázzatok.
"de ő ebből csak azt szűrte le hogy én hogy beszélek vele és ezért fog kiszeretni belőlem."
Hmhm.
Kis burkolt érzelmi zsarolás....én a helyedben észnél lennék ezzel a libaval!!!
Kérdésedre a válasz:nem.
Nem lehetsz hibás.
Kis manipulativ liba, el van kapatva a Drága... tedd helyre!!!
Természetesen hangos szó nélkül értem :D
Ugyanebben a cipőben jártam.
Persze megpróbálhatsz vele higgadtan beszélni a problémáról (nálunk nem segített sajnos ez sem).
Éveket áldoztam exemre ilyen szempontból, de semmi változás nem volt. Az emberek egyszerűen nem képesek megváltozni, ezt el kell fogadni.
Mondanám hogy hagyd el mert fiatalon még jóval nagyobb esélyed van arra, hogy hozzád passzoló párt találj. De gondolom ezt nem fogod megtenni mert fosol az egyedülléttől!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!