Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60 kilós férfi csak selejt lehet? Engem a nők annak tartanak
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 23:13
51/56 anonim válasza:
A minap velem is történt hasonló, pontosabban nem is velem történt, és nem is akkora nagy dolog, csak hallottam pár érdekes dolgot. Utaztam az vidéki buszon. Ültem, s mögöttem egy öreg néni meg egy bácsi ültek. Beszélgettek. Nyugodtak voltak és kedvsesek egymáshoz (ami már önmagában nagy szó, mert ma már az is ritka, h normálisan egymással beszélgető embereket látunk...). Na, és az út során megtudtam, h a néni 83 béves, a bácsi meg 63. És elég lenyűgőző volt, ahogy viselkedtek, ahogyan bántak egymással. Nem hiszem, hogy olyan közeli ismerősök lettek volna. De az a tisztelet, az a jómododr, az a megbecsülés, amit tanusítottak a másk iránt...eléképesztő volt..Mondom a példát. A néni mesélt valamit az unokáiról, és mondta, h ő már milyen öregnek érzi magát, hiszem mindjárt dédunokái is lesznek...erre a bácsi a következőt mondta: Jajj, ne mondjon már ilyet drága! Maga egy üde jelenség...egy harmatos virágszál...s én nagyon boldog lennék, ha nekem dédunokám lenne.*Mindezt olyan nagyfokú nyugalommal, tisztasággal, és "valósan" mondta..hogy amíg hallgattam vmi csodaként éltem át én is szinte...el sem hittem, h ilyen van..hogy ilyen létezhet még, mégha csak időseknél, s náluk is csak ritkán lehet ilyet tapasztalni...de annyira j volt...látszott rajtuk a jóság...a tisztaság...az, h mily csodás emberek is ők..*És azt hiszem, ezek azok amik a mai fiatalokban nagyon nincsenek meg...méghogy ilyen...már az is csoda, ha minimális fokú tisztelet van bennük...és ez annyira elkeserít engem, h sírni tudnék...És annyira látszott, h a bácsi mindezt őszintén mondta, és annyira jól esett a néninek. Nem emlékszem mit is mondott pontosan, de szépen és udvariasan válaszolt neki..
52/56 A kérdező kommentje:
és ez hogy jön ide????
2010. jún. 5. 20:18
53/56 anonim válasza:
anyám. te most kitaláltad, hogy egy selejt vagy?? és ehhez tartod magad életed végéig?? az exbarátaim 90% kifejezetten vékony volt... nem vagyok dagadt, de sovány se. tudod miért nem volt barátnőd?? mert az önsajnálatodba vagy süllyedve... segíts magadon, isten is megsegít... ne legyél már ilyen szánalmasan hisztérikus. menj gyúrni, szedj magadra pár kilót, meg önbecsülést. sőt, én a helyedben pszichológussal is beszélgetnék a kudarcélményeimről. azt mondja majd, amit én és előttem millió hozzászóló...
55/56 anonim válasza:
Egy csajod se volt, de tudod hogy a lányoknak a lehúzás kell. Beteg az agyad, az a baj, nem a 60 kilód. De mivel beteg vagy ezt úgysem fogod megérteni. Ezért csak szajkózd a hülyeséged, jó szórakozást.
56/56 anonim válasza:
182 cm és 56 kiló vagyok, és voltak barátnőim, sőt egy igazi nőcsábász vagyok, és szeretnek engem a lányok, de nem a testem miatt, hanem azért mert rendes vagyok mindenkihez, és azért mert van egy jóképű kisugárzásom a lányok szerint... amúgy meg ne hidd azt hogy TE vagy az egyetlen a világon aki ilyen problémákal küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!