Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 60 kilós férfi csak selejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

60 kilós férfi csak selejt lehet? Engem a nők annak tartanak

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 23:13
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
65%
21 éves vagyok, 184 cm, 55-60 kg között mozgok. És sose volt bajom a csajokkal. De ismételgesd nyugodtan a hülyeségeidet meg beszéld be magadnak, elvégre senkinek sem ártasz vele, csakis magadnak.
2010. jún. 3. 19:01
 42/56 A kérdező kommentje:
jó 23 év tapasztalata nekem mást mond...még csak rám sem néztek soha
2010. jún. 4. 21:30
 43/56 anonim ***** válasza:
biztos megvan az oka amiért nincs szerencséd a lányoknál,ezt csak te tudod mi az senki más..
2010. jún. 5. 18:44
 44/56 A kérdező kommentje:
igen.a súlyom az oka
2010. jún. 5. 18:46
 45/56 anonim ***** válasza:
mondjuk ln is 174 vagyok és 62 kg azért elég vékony,és én is hasonló helyzetben vagyok,bár voltak már csajaim,de sajnos v miért hosszú távon nem müködtek a dolgok,de szerintem itt nemcsak a súlyról van szó,ez egy ördögi kör ez az egész,mert mi arra a biztositék hogy belédszeret úgy kajakra,és akkor nem másfele kacsingat..érted..
2010. jún. 5. 18:50
 46/56 A kérdező kommentje:
értem.amúgy 62től orvosilag már normális testsúly.csakhát a nők nagyrésze ma mondjuk úgy hogy telt.ezért buknak talán inkább a félkövérekre.
2010. jún. 5. 18:52
 47/56 anonim ***** válasza:
De amúgy pl én járnék egy vézna csajjal,amúgy is azt mondják ők jobban birják a dugást,itt szerintem az lenne a lényeg hogy ha megfog benne v mi elsö látásra,v mi "forr" a levegöbe,jó helyen jó idöben szokták mondani,és ez ellen nem tudunk tenni szerintem semmit,mert egy lány úgyanugy beleszerethet egy ilyen szokták mondani semmire kellö pasiba,aki tölled százszor rosszabb,sőt hallotál szerintem te sok olyan dolgot hogy egy rendes lánynak milyen semmire kellö pasija van aki csak lehúzza,meg kihasználja..és persze v miért mégis bukik rá..na akkor most gondolkozz el,te nem vagy-e értékesebb ha te nem vagy ilyen egy lánnyal?
2010. jún. 5. 18:59
 48/56 A kérdező kommentje:
a lányoknak a lehúzás kell.többségnek.mielőtt vki ideírná hogy általánosítok
2010. jún. 5. 19:13
 49/56 anonim ***** válasza:
akkor húzd le őket,legyél kicsit bunkó..ezt próbáltad már?
2010. jún. 5. 19:50
 50/56 A kérdező kommentje:
OK.ezt fogom.
2010. jún. 5. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!