Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60 kilós férfi csak selejt lehet? Engem a nők annak tartanak
172 centi vagyok és 55 kiló. Az alkatomat egyrészt örököltem apai ágon. Másrészt nem tudok hízni, legfeljebb fejre meg úszógumira, aminél nincs röhejesebb (pálcikaember potrohhal). Volt egy időszak, amikor megindultam, 60 kiló körülre felmentem (sok nehéz, kiadós kaját ettem, több alkoholt is fogyasztottam), akkor így néztem ki - soha többet nem szeretném, inkább maradok 55 kiló lapos hassal és vékony arccal. Amúgy egy súlyos betegség miatt fogytam vissza (mikor kijöttem a kórházból ötvenegykét kiló voltam), és azóta nagyon vigyáznom kell, mit eszem és iszom. Hízás tehát lényegében kizárva.
Ennek ellenére van egy gyönyörű, nálam majdnem 12 évvel fiatalabb barátnőm, aki után csorgatják a nyálukat a pasik, és aki hihetetlenül férfiasnak tart. De az emberek hülyék, mert ránézésre ítélkeznek, és kétségtelen, hogy gyakran megbámulnak az utcán, és főleg a férfiak (legfőképpen ilyen városi vagánysuttyók, keménylegények, építkezési jómunkásemberek, gyurmacsávók, józsefvárosi nepperek) meg buta tinik röhincsélnek azon, hogy ropi vagyok és nyilván búza.
Én meg valahogy megpróbálok ezzel együtt élni. Mert nagyon fontos ám, hogy mit gondolnak iskolázatlan, alulszocializált tahók, akik életükben csak OBI-magazint olvasnak meg SMS-üzenőfalat a ZP-ben! (Van ott olyan?) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!