Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 60 kilós férfi csak selejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

60 kilós férfi csak selejt lehet? Engem a nők annak tartanak

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 23:13
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
88%

172 centi vagyok és 55 kiló. Az alkatomat egyrészt örököltem apai ágon. Másrészt nem tudok hízni, legfeljebb fejre meg úszógumira, aminél nincs röhejesebb (pálcikaember potrohhal). Volt egy időszak, amikor megindultam, 60 kiló körülre felmentem (sok nehéz, kiadós kaját ettem, több alkoholt is fogyasztottam), akkor így néztem ki - soha többet nem szeretném, inkább maradok 55 kiló lapos hassal és vékony arccal. Amúgy egy súlyos betegség miatt fogytam vissza (mikor kijöttem a kórházból ötvenegykét kiló voltam), és azóta nagyon vigyáznom kell, mit eszem és iszom. Hízás tehát lényegében kizárva.

Ennek ellenére van egy gyönyörű, nálam majdnem 12 évvel fiatalabb barátnőm, aki után csorgatják a nyálukat a pasik, és aki hihetetlenül férfiasnak tart. De az emberek hülyék, mert ránézésre ítélkeznek, és kétségtelen, hogy gyakran megbámulnak az utcán, és főleg a férfiak (legfőképpen ilyen városi vagánysuttyók, keménylegények, építkezési jómunkásemberek, gyurmacsávók, józsefvárosi nepperek) meg buta tinik röhincsélnek azon, hogy ropi vagyok és nyilván búza.

Én meg valahogy megpróbálok ezzel együtt élni. Mert nagyon fontos ám, hogy mit gondolnak iskolázatlan, alulszocializált tahók, akik életükben csak OBI-magazint olvasnak meg SMS-üzenőfalat a ZP-ben! (Van ott olyan?) :D

2010. jún. 3. 12:55
 32/56 A kérdező kommentje:
utolsó!!!akiket iskolázatlan építkező suttyónak írtál!!!én úgy látom a nők többsége pont azt szereti.rám mondhatják hogy gebe vagyok.ha én azt mondom h ők a tahók akkor már persze egyből én vagyok a bunkó.
2010. jún. 3. 13:02
 33/56 anonim ***** válasza:
88%
linkelj már valami képet. nem kell h te legyél rajta, de legalább valami hasonló testalkatról, mert nekem ez a 2 szám nem sokat mond...
2010. jún. 3. 13:10
 34/56 anonim ***** válasza:
88%
Én olyan 70 kg voltam 2,5 évvel ezelőtt, tehát nem voltam jóval több, mint te és én sem tetszettem magamnak. Aztán kitaláltam, hogy sportolnom kéne, meg normálisan kajálni és mára 90 kg vagyok és izmos, mert kondizom. Bár múltkor lementem 87-re, kicsit meg is ijedtem, de gyorsan visszajött a 3 kg. Szóval kemény az élet, de csak okosan, hízni lehet! (és persze fogyni is, akinek a túlsúllyal van gondja)
2010. jún. 3. 13:16
 35/56 anonim ***** válasza:
88%
szerintem elsőnek az egodat hizlald... nincs baj a méreteiddel, csomó nőnek ilyen az esete. jelzem az obimagazinos segédmunkások 3 általánossal kétséges, hoyg ki tudnak elégíteni egy nőt. nagyjából akkora a valószínűsége ennek, mitn hogy a kőbányait a guinnes gyár kezdi forgalmazni... egyél sok fehérjét és mozogj. a jó kondíció alapvető, de attól nem kell kigyúrt állatnak lenni...
2010. jún. 3. 13:17
 36/56 anonim ***** válasza:
amúgy 22F vagyok, ha ez érdekelne valakit :D
2010. jún. 3. 13:17
 37/56 anonim ***** válasza:
88%
Neked csak önbizalom köllene... én egy 10esel magasabb vagyok és nem sokkal vagyok nehezebb.. mégse tartanak "selejtnek" :D
2010. jún. 3. 13:18
 38/56 anonim ***** válasza:
88%
nem :D
2010. jún. 3. 13:18
 39/56 anonim ***** válasza:
88%
ja és amúgy kizárt dolog h selejtnek tartson egy nő is, mert kb a nők felének a vékony pasi az esete. szóval 100%ék h nem ezért tartanak selejtnek, hanem azért mert annak tartod magad...
2010. jún. 3. 15:46
 40/56 A kérdező kommentje:
ez nem igaz.minden csaj "macis" férfit akar.aki nem,az kigyúrtat.vékony csak 17 év alatt jó nekik.akinek kövér barátja van az is szépíti,hogy macis.engem meg legirnyóznak.nem magam tartom selejtnek.a nők kezelnek úgy.
2010. jún. 3. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!