Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60 kilós férfi csak selejt lehet? Engem a nők annak tartanak
Nem, egyáltalán nem kell selejtnek lennie.
Egyél többet, ha ez zavar téged!
170centi vagyok 65kiló de nekem rendesen van egy pocakom. leülök odaül a gatyámra :D
nem tudom , hogy érezheted magad olyan vékonynak :) jó neked!
19/f
Olvasod te a válaszokat?:)
Ha igen: nekem is volt "csoffadt" pasim, tökre bele voltam zúgva (nem azért mert sovány, de nem zavart, mivel bele voltam zúgva). A különbség, hogy ő leszarta, hogy sovány, ilyen tipikus bölcsész, "tornából felmentett értelmiségi" jellegű arc volt, az önbizalmával meg nem volt semmi gondja. (Régebben állítólag igen, mikor nem ismertem, de az nem az alakjából fakadt, b*szogatták a gimiben és kisebbségi komplexusa volt. Járt pszichológushoz, és elmúlt.)
Ha te úgy érzed, semmilyen módon nem tudod ezt magadban helyre tenni, és teljesen megoldhatatlan, hogy valami belső úton elérd, hogy egészséges önértékelésed legyen, akkor választhatsz: vagy elmész egy pszicholóushoz, vagy elmész egy személyi edzőhöz/tanácsadóhoz/ilyesmi, ezek tudják a dolgukat, ha megmondod, hogyan szeretnél kinézni, összeállítanak neked egy személyre szabott táplálkozási és edzési programot. Ha neked az önbizalmad tényleg ennyire a kinézetedtől függ.. Ha úgy érzed, ennél összetettebb és mélyebb az önértékelési zavar, lehet, hogy a pszichlógus a jobb megoldás.
én 173 cm magasan csak 63 kiló vagyok, 25 éves, hízni nem tudok, izmos vagyok, csak nem nagy darab és mindenki szerint nagyon jóképű, igazi férfias arccal, volt már 4 barátnőm, tehát nem is kellene aggódnom, hogy az ismerkedés nem megy.
Látok magam körül más 25 éves férfiakat, akik megindultak a durva elhízás útján, 30 évesen már felismerhetetlen golyófejű óriáscsecsemők lesznek, de önbizalmuk töretlen. Nekem meg sokkal jobb adottságokkal sincs önbizalmam.
van ami ellen lehet tenni, van ami ellen nem, ezen pedig kár izgulni
hozd ki a legtöbbet abból, amid van
Utolsó válaszolónak igaza van! Ha te így látod magad akkor miért várod el egy lánytól, hogy ő mást lásson? :O Nálad rég nem a külsőddel van a baj... De egy ilyen 'lelki ronccsal' ki akar együtt lenni?! Egy kis önbizalmat! Párom is 60 kiló és imádom!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!