Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A párommal már 2 éve együtt vagyunk,hétvégente találkozunk,mert messze lakunk egymástól.Azt kéri,hogy az utiköltsége felét fizessem,meg sokat veszekszünk a pénz miatt.. Ti fizetnétek a felét?2017. aug. 29. 21:01
3/8 anonim válasza:
Ez sok mindentol fugg. Az egyenek anyagi helyzetetol, a osszeg nagysagatol (ha ilyen 2-3 ezreket akarna felezni picit nagyot neznek.
Nalunk akkora a tavolsag, hogy atszallasos repjegyrol van szo minden honapban, de mivel en diak vagyok, o pedig mar dolgozik, egy percig sem volt neki kerdes, hogy ezeket a koltsegeket o allja.
4/8 anonim válasza:
Én az első barátom útiköltségébe beszálltam kérés nélkül is anno, mivel így éreztem fairnek, ha már mindig ő vonatozott értem.
22/L
5/8 anonim válasza:
Miért mindig ő megy hozzád? Amúgy meg a távkapcsolat általában nem működik. Úgy tűnik, nem ti lesztek a kivétel.
6/8 anonim válasza:
Én beszállnék, ha már idefárad hozzám, ez lenne a minimum.
7/8 anonim válasza:
Az attól függ. Ha látni akarod, szerintem, igen. Igazából, miért nem felváltva mentek egymáshoz és akkor nincs probléma.
8/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy tanultok-e mindketten, vagy már dolgoztok? Mondjuk ha ő dolgozik, te még tanulsz, tehát nincs kereseted, nem kérnék ilyet a helyében. Amennyiben ellentettje, illetve mindketten tanultok/dolgoztok akkor én beszállnék persze, 2 év már hosszabb idő, nem hercegnő módjára kell várnod a kastélyodban a herceget... PÁRkapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!