Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitlehet ezellen tenni?

Figyelt kérdés
Szval ha megismerek egy lányt mindig azvan de kivétel nélkül mindig szinte hogy az elején minden jó tökjól eldumálunk minden aztán mintha egyszercsak hopp és lelennék sz*rva de magasról.....Jóh van olyan hogy inkább én hagyom őt de általában azvan hogy én akármennyire teperek levagyok sz*rva........ kicsit kezdem marhára unni és nemtudom mitcsinálnok rosszul mert szerintem semmit..... még időm sincs semmi olyat tenni....Mittegyek ezellen?
2010. máj. 25. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindig ebben a stílusban beszélsz?? Mert akkor kezdem érteni.

Sok töltelékszó ,mondanivaló semmi.

2010. máj. 25. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt most nem teljesen értem hogy hagyod is, meg nem is?!
2010. máj. 25. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem nemígy beszélek csak próbálom rövidbe elmondani a lényeget :P Nah szval példának ha megismerek egy lányt elkezdünk dumálni stb stb tökjó minden aztán msnen is folytatjuk a beszélgetést ottis tökjó minden aztán mintha egyik nap megváltozna és kb levagyok sz*rva....Pedig előtte tökre azthittem hogy érdekelem őt meg jól elvagyunk stb stb...... És ez nem egyszer fordult már elő hanem kb mindig....azt megse említem amikor totál k*rvákat fogok ki de hogy egy normális rendes csajt nemsikerül már kezd irritálni
2010. máj. 25. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy túl nyomulós vagy(abból, amit leírtál, nekem ez jön le) és azt a lányok nem nagyon szeretik. Ezért pöccintenek le ilyen hamar. Vagy lehet, hogy csak simán nem tetszel nekik... Ne görcsölj ezen ennyit, csak legyél természetes!:)
2010. máj. 25. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!