Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mitlehet már mondani?

Figyelt kérdés
Hiába keresek egyszerűen nemtalálok egy normális csajt.Tudom sok ilyen kérdés van de egyszerűen már az agyamra megy.Vagy olyatfogok ki aki normális viszont sz*ba se néz engem,vagy olyat akivel tökjól elbeszélgetünk találkozgtunk mégselesz semmi,vagy olyat aki totál k*rva,vagy olyan is van hogy én bejövök a csajnak jólenne minden de ő nemjön be és csak azért mert jófeje stb nemjövök vele össze ha egyszer nemtetszik.Nemvagyok egyáltalán túl válogatós semegy full átlag aranyos normális csajjal tökéletesen elégedettlennék.17vagyok.Próbáltam kicsit idősebbeket keresni nemjöttbe,próbáltam fiatalabbakat azsemjöttbe,próbáltam velem egyidőset az szintén.Már az ilyen 15éves csajok is a 20éves pasikról álmodoznak kb.....pfff aztán meg ha csak arrakellettek hogy megd*gja őket akkor jönnek sírni hogy otthagyott stb stb,hát miért nemjó egy nála max 1-2 évvel idősebb átlagos pasi?Kb aztvettem észre hogy a csajoknak csak a menőjenő pénzes csávók kellenek és azthiszik hogy majd ezek velükfognak maradni közbe jót tévednek,aztán jönnek sírni hogy miért nincs végre egy normális kapcsolatom.Ezt nemtudom megérteni ittvagyok példának én szerintem átlagosan nézek ki jófejvagyok stb kapcsolat téren full normális egyik bnőm sem csaltam még meg vagy bármi és mégsetalálok egy csajt sem.Azsemlehet hogy rosszhelyen keresek mert már kb mindenhol próbáltam.Egyszerűen nemtalálok egy értelmes csajt legutóbbi bnőm óta akvel 1,5évig voltam és már nemtudom mitkéne tennem.Ha simán csak várok majdlesz valami akkor ugyselesz az tuti ha próbálok találni akkor meg a fentebb leírtak valamelyikbe történik tuti.Most komolyan hogyan lehet ennyi idősen csajt szerezni olyannak aki nem a tökéletes álompasi és nincs pénz a bőre alatt is?
2010. jún. 7. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:

túl jó fiú vagy :)

a csajok tényleg a rossz fiúkra buknak, példának itt vagyok én is.

egyébként, én is így vagyok, hogy senki normálisat nem találok :(

16/L

2010. jún. 7. 22:46
 2/9 anonim válasza:
Menni fog... Sokat kell keresni de előbb utóbb találsz olyat akivel minden jó lesz... Megéri várni... Én se találok mégse adom fel :)
2010. jún. 7. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:

most 17 évesen ne életed nőjét keresd mert az ugyse lesz meg:D

éld az életed bulizz csajozz nem kel minden csajjal rögtön a komoly kapcsolatra gondolni el lehet hülyéskedni velük meg amelyik olyan azt meg használd ki:)

enyi :D

2010. jún. 7. 23:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha úgyadódik ki is használom csak már unom......Nem olyan fhú de komoly kapcsolatot akarok csak legyen valaki aki tudom hogy ottvan ha kell akivel eltudok menni ide oda amoda meg nemtudom leírni de tudjátok nah :) De már unalmas várni.....
2010. jún. 7. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
hol laksz?:D
2010. jún. 7. 23:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Vác környéke :D
2010. jún. 7. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:
hm..én nógrád m.
2010. jún. 7. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
már megbocsáss, de nem minden lány bukik a nagyszájú hímekre...és hogy mért járnak a mai lányok náluk 3 vagy 4 évvel idősebb pasikkal? azért drága lelkem, mert azok kicsivel komolyabbak, mint a mostani 17 éves fiúcskák...ha kell ötlet, hogy hogyan szerezz normális csajt, írj privit...
2010. jún. 7. 23:55
 9/9 A kérdező kommentje:

23:38

"hazudtam" :D énis nógrádmegye :D csak elég sokat vagyok vácon azért írtam :D

2010. jún. 8. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!