Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitlehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Kb már lassan 5hónapja szakított velem a bnőm.Akkor nagyon kivoltam miatta aztán a végén eléggé haragban szakítottunk utána néha néha beszélgettünk msn-en még de általába mindig előkerült valami olyan téma ami miatt megint összekaptunk szóval kb 3hónapja nem is beszéltünk egymással.Neki azóta van új barátja de azért jólenne tudni hogy mivan vele vagy nemtudom lehet hagynom kéne de írni meg nemakarok neki mert a végén énvoltam vele szemét és énmondtam hogy haggyon engem a p*csába.Hogyan felejtsem el őt vagy mitcsináljak?Néha azért eszembejut és jólenne olyankor vele beszélni......
2010. márc. 1. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
egy egyszerű bocsánatkérés tudományosan bizonyítva is orvosolja a problémát. és ha a bocsánatkérés után elmondod neki amit itt leirtál akk nemlesz gáz.
2010. márc. 1. 17:36
 2/5 A kérdező kommentje:
de lehet jobblenne hagyni és elfelejteni amennyire csak tudom?
2010. márc. 1. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz tőle semmi komolyat akk kár elfelejteni, barátok igy is lehettek
2010. márc. 1. 17:47
 4/5 A kérdező kommentje:
hát ha akarnék se tudnék már komolyat......anno mindent megpróbáltam de semmi kitudja talán majd egyszer még..... csak azért jólenne vele egyet beszélgetni mivan vele stb stb bár így kétlem.....
2010. márc. 1. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
pörköltet vagy gulyás levest
2011. aug. 11. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!