Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem le az alkoholla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le az alkohollal kapcsolatos undoromat a barátnőmért?

Figyelt kérdés

Számomra az ivás olyan kizáró ok, mint másoknál a dohányzás. A mostani barátnőmmel viszont 9 hónapja vagyunk együtt, és se ez idő alatt, se az ismerkedés közben nem mutatta jelét annak, hogy vágyakozna az ivás után, de mint az utóbbi 1 hónapban kiderült, eléggé szívesen csinálja, olyan szinten, hogy délelőtt 10-re jött haza most is részegen a barátnőitől.

És hiába vagyunk meg jól egyébként, hiába vagyok belé szerelmes, nem tagadom, emiatt enyhe undort érzek iránta.

Próbáltam vele beszélni, de értelemszerűen meg nem tilthatom, ő pedig mindössze annyit válaszol, hogy mindig ilyen volt, és fogadjam el, vagy szakítsak.

23/F 20/L

2017. aug. 28. 15:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Pedig itt a fő kérdés kedves kérdező mégis csak az, hogy ezt tudod- e VALÓBAN tolerálni, mert ha nem, szakítás lesz belőle hidd el.
2017. aug. 28. 15:37
 12/29 anonim ***** válasza:
26%

Én ott hagynám. Engem is zavarna nagyon és kutyából nem lesz szalonna. Amúgy is, mit vársz egy 20!!! éves lánykától mégis? Mert nőnek még nem nevezném. Akinek ez a szórakozás, vagy ez kell, hogy jól tudja magát érezni, az számomra nincs megfelelő értelmi színvonalon, nem parti. Legyél annyira igényes önmagaddal szemben, hogy olyan párt választasz, akinek nem találod a szokásait, dolgait undorítónak. Ezt nem fogod kevésbé undorítónak találni ha megerőszakolod magad sem.

26/F

2017. aug. 28. 15:39
 13/29 anonim ***** válasza:
20%

Alkesz lányok hogy lepontoztak egyből. :D

A kérdésben írtak szerinti fordított esetben meg itt tobzódnának, hogy a részeges disznód férfi becsapott és nem volt őszinte veled kezdettől fogva, szakíts...! :) Ám a gyakori már csak ilyen, megszoktuk.

14/29 anonim ***** válasza:
84%
Én sem tudnék egy dohányos férfit elfogadni, eszem ágában nem lenne az elveimet, az ellenérzéseimet elnyomni. Egyszerűen nem illetek össze. Megváltoztatni nem akarod és amúgy sincs jogod. Egy ideig tűrsz, elhidegülsz. Mire jó ez?
 15/29 anonim ***** válasza:
37%

én ha iszok (egyedül szoktam, mert nincs benne partnerem) és nem berúgásig, akkor azt azért teszem, mert vannak problémáim, és az alkohol pillanatnyi megoldásnak tűnik - szabályszerűen jól esik. miután belekortyoltam, úgy érzem, minden jobb. ha néha máshoz nyúltam, az is azért volt. most már csak az alkohol maradt.

tudom, ez nem megoldás, most azt próbálom kitapogatni, mik a tényleges megoldások a problémáimra, és azokkal megoldani, nem ezzel a hülye módszerrel.

szóval lehet, neki is baja van, csak nincs is tudatában, fogalma sincs róla, de úgy érzi, így jobb.

nem a te dolgod, hogy segíts neki, ezt senki nem fogja tudni rád erőltetni.

ellenben én elmondanám neki, hogy zavar, és megkérdezném tőle mi az oka annak, hogy így viselkedik? azt neked is tudatosítanod kéne magadban, hogy valószínűleg nem fog hajlani rá, hogy egy az egyben elhagyja most azonnal, mert te ezt kívánod tőle, ahogy most ebben a pillanatban te sem tudsz belőle engedni.

mindkettőtöknek engednie kéne valamilyen szinten. neki nyilván nem kellene délelőtt 10-kor lerészegednie, szóval elfogadni őt az undoroddal együtt nem megoldás. az okot kéne kideríteni, hogy miért csinálja ezt.

megértem, hogy nem akarsz szakítani, de azért ilyet nem tudom, hogy mondhat. nem akarom ezt mondogatni én is, de azért ahhoz, hogy ez a probléma megoldódjon, neki is hajlania kéne arra, hogy megbeszéljétek, vagy hogy ebben kompromisszumot tudjatok kötni. nincs igazam?

2017. aug. 28. 15:43
 16/29 anonim ***** válasza:
32%

ezt a sok álszent szar választ :D minden fiatal piázik mert buli az egész fiatalság, majd kinövik és másképp gondolkodnak az életről, mint a legtöbb esetben.

a csaj meg teljesen jogosan adta meg a döntés lehetőségét, ha te egy ilyen befásult antiszoc lény vagy mint az ide válaszolgatók 95%-a, akkor ne csodálkozz ha elhajt téged.

lehet lepontozni, attól még igazam van, nekem boldogan telt a fiatalságom, szívesen emlékszem vissza azokra az évekre.

nem úgy mint az itteni karót nyelt emberkéknek.

2017. aug. 28. 15:44
 17/29 anonim ***** válasza:
30%

Ne akard megvaltoztatni a baratnodet. O szeret inni es pont. Amugy meg bVssza meg, nehogymar 20 evesen akkora baj legyen, ha neha elmegy a baratnoivel inni es becsiccsent.

Ettol nem lesz alkoholista az ember...

17-21 eves korom kozott en is elmentem a haverokkal hetvegente iszogatni, ettol teljesen normalis ember maradtam. Utana mar ritkultak ezek a dolgok, de ezzel semmi baj nincs.

Majd ha minden nap lereszegedik es nem birja ki pia nelkul, na az mar gaz, de errol valoszinuleg korant sincs szo.

2017. aug. 28. 15:45
 18/29 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, azt írod hogy 9 hónapja vagytok együtt és ez idő alatt jelét sem mutatta, hogy szüksége van piára, csak az elmúlt egy hónapban. De ő azt mondja, mindig is ilyen volt.

Ez felvet néhány kérdést.

1. Ha mindig is ilyen volt, hogy nem vetted észre 9 hónapig? A kedvedért nem ivott? Mert azért ezt méltán nevezhetjük kompromisszum készségnek.

2. Ha a mindig is ilyen volt azt jelenti, hogy néha, alkalmanként a barátnőivel szeret becsiccsantani, a kérdés az, hogy te ezt tudod-e tolerálni?

3. Ha mostanában elkezdte nagyüzemben csinálni, akkor valami baja van. Tudván, hogy te ezt utálod, van egy sejtésem hogy veled vn baja, erre reagál így dacból.

Én a hétköznapi életemben nem iszom alkoholt, de kb havonta egyszer a barátnőimmel beborozunk. Van, hogy ez inkább 2-3 havonta, de ha olyan alkalom van, előfordul. Na most, ha a párom azt mondaná, hogy nem szereti ezt és ne tegyem, én sem tudnék rá mást mondani, mint a te barátnőd. Nem mintha nekem erre szükségem lenne, nem is teszem gyakran, de senki nem mondhatja meg nekem, hogy mit csináljak. Én pl nem járnék olyannal, aki naponta sörözik, akkor velem se járjon olyan akit meg az bánt hogy havonta borozom . Ez tényleg olyan helyzet, hogy nem modhatod meg a másiknak, hogy mit tegyen, ha nem tetszik, ne legyél vele.

2017. aug. 28. 15:48
 19/29 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is boldog volt a fiatalságom pia nélkül is.

Kérdező, ezt nem lehet megszokni. Az undor olyan zsigeri reakció, hogy nem lehet. Én nem iszom egy cseppet sem, és nagyom szeretném, ha olyan embert találnék, aki szintén nem iszik. Engem egy félelmetes időszakba repít vissza a borszag, és senki kedvéért nem fogok szenvedni.

2017. aug. 28. 15:54
 20/29 anonim ***** válasza:
40%
Én elhelyezném a csajt a szelektív kukában. Vigyék a pitsába, nekem piás nő nem kell. Más, ha havi 1-2x megiszik velem, vagy barátnőivel 1-2 sört, de ez már túlzás, hogy 10-kor részegen megy haza. Bírom, amikor az ilyen akaratgyenge embereknek nincsenek jobb és meggyőzőbb érveik a "ha szeretsz, elfogadsz így is"-nél. Szánalmas és harmat gyenge.
2017. aug. 28. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!