Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha ennyire féltem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ennyire féltem a férjem?

Figyelt kérdés

Korán jár munkába, én kb akkor ébredek, amikor odaér. Mindig betegre aggódom magam, vajon beért-e, mégiscsak egy óra az út, mégiscsak külföld, mégiscsak nagyváros, annyi szörnyűség történik manapság. Megkértem, mindig írjon SMS-t, ha beért. Van, hogy késik a vonat, és nem kapok üzenetet pontban 8kor, olyankor kb pánikrohamom van.

Akármiről van szó, ami egy picit is veszélyes lehet (legyen az csak egy villanykörte csere), állandóan mondom, hogy hagyja, vagy inkább majd én és hasonlók.

Tudom, hogy felnőtt ember, és sokkal jobban és önállóbban boldogul az életben, mint én (főleg, ha nem állok az útjában), mégis úgy érzem, hogy nem engedhetem, hogy bármi baja essen, inkább nekem, de neki ne.

2017. aug. 27. 21:30
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem kontrolállom, tudom, hogy munkába megy.

Nem attól félek, hogy félrelép, hanem attól, hogy egyszer valami baj történik, és én nem vagyok ott.

2017. aug. 27. 21:54
 12/26 anonim ***** válasza:
83%

Nna, ettől a fajta "törődéstől" mentsen meg téged az ég!

(Ez egy olyan "szeretet", ami öl. Illetve hát egészen pontosan elveszi a szabadságod, az akaratod, a levegőd, az életed. Megfojt, no.)

2017. aug. 27. 21:58
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

Nem kontrollálod. Ja.

De azért írjon ám SMS-t, merkülönben te félsz!

Ez kérlek vegytisztán egy érzelmi alapú zsarolás a kontrollra.

2017. aug. 27. 22:03
 14/26 A kérdező kommentje:

Tényleg aggódom, nem zsarolom. Rosszul vagyok fizikailag, ha sokat idegeskedem.

Oda megy, ahová akar, akkor és azzal, akivel akar (vannak nőismerősei, találkozik velük nélkülem, nem érdekel), csak tudni akarom, hogy épségben odaért.

2017. aug. 27. 22:07
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

"Rosszul vagyok fizikailag, ha sokat idegeskedem."

Gratulálok! Meg is érdemled, hogy ilyen h..lye vagy!

Saját magadnak okozod.

Minek idegeskedsz ennyit? Gyomorbajos akarsz lenni? Vagy daganatos akarsz lenni a sok idegeskedés miatt?

Teljesen feleslegesen csinálod itt a feszkót és a jelentet. Tanulj meg viselkedni!

2017. aug. 27. 22:20
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy én vagyok az egyetlen, aki ideges, ha sokáig nem tudja, mi van a párjával. Bár gondolom, akinek párja sincs, az még nálam is frusztráltab...
2017. aug. 27. 22:40
 17/26 anonim ***** válasza:
94%

De te azért parázol, hogy beér-e a munkahelyére!

És ezt olyan szinten teszed, hogy megköveteled, hogy sms-t írjon neked. Mintha nem tudnád, hogy beér-e!

Itt egyedül NEKED VAN BAJOD!

Van egy egészséges féltés mindenkiben a párja felé, DE a tiéd már rég nem egészséges! Te már átestél a ló másik oldalára!

Tedd már magad rendbe agyilag, míg ki nem dob a párod a gyerekes viselkedésed miatt!

2017. aug. 27. 22:42
 18/26 A kérdező kommentje:

Azért, hogy beér-e, igen. Én is írok neki, ha én beérek, így vagyunk megbeszélve.

Házasok vagyunk, együtt élünk, szeretem tudni, hogy jól van, mi baj ezzel?

2017. aug. 27. 22:44
 19/26 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, ne terelj. Nem a gondoskodás a baj, hanem hogy egy izzot sem engedsz neki kicserélni. Ez már orvosi eset. Az aggodas látszata alá soprod a komoly pscihes problémáidat, és másra haritod, hogy te csak jót akarsz. Ezt nem vitatom, de nem vagy rendben.
2017. aug. 27. 23:04
 20/26 A kérdező kommentje:
Nincsenek komoly pszichés problémáim, illetve ilyet kijelenteni sem ajánlott laikusnak, már csak illemből sem.
2017. aug. 27. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!