Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom teljesen az ellentétemet tartja szépnek. Belém szerethet valaha? Elfogadja a testem valaha?
Nem tudom, miért a párod, ha nem is szerelmes beléd.
Borzalmas, amit a pasid csinál, de az még borzalmasabb, hogy ahelyett, hogy kilépnél a kapcsolatból, önként szenvedsz tovább.
Ennyire még sosem drukkoltam annak, hogy egy kérdés kamu legyen...
21/L
Tízes skálán mennyire vagy fogyatékos?
Van egy csomó pasi, akinek bejössz, tetszel nekik, te meg együtt vagy egy gyökérrel, aki csak használ, de még csak nem is kedvel.
Lécci tegyél már fel képet a pasiról! Kíváncsi vagyok, mennyire kell jól kinézni ahhoz, hogy ezt is lenyelje egy csaj.
(Nő vagyok.)
Mi a kérdés?
Ha ilyen agyament hülye liba vagy, megérdemled :)
"A párom teljesen az ellentétemet tartja szépnek. Belém szerethet valaha? Elfogadja a testem valaha?"
Ő a párod. Nem a munkatársad, nem egy ismeretlen a hatos buszról, nem csak egy kicseszett vágyálom... hanem a párod.
Innentől kezdve nem értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!