Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhetünk még valaha?
sziasztok.4 éve vagyunk együtt a barátommal,szoktunk veszekedni persze mindketten makacs személyiség vagyunk.Nem élünk még együtt.20 éves vagyok ő 21.
Tegnap bejelentette idegesen hogy nem boldog már velem,hanem egydül szeretne lenni.félek hogy végleg vége,kitartottam mellett mindig sosem volt komolyabb szakitás nálunk..valaki tudna valmai tanácsot adni?mindennél jobban szerettük egymást,még tegnap is mondogatta hogy szeret és hiányzom erre meg benyögi hogy nem akar már velem lenni és flegmázott...köszi aki segit:) bizom azért még benne hátha fog engem keresni én megprobálom őt nem de nagyon nehéz.:(
Ha négy év alatt, együttélés nélkül többször vissza kellett egymáshoz találnotok, ott gond van. Tudod együtt élésnél a problémák hatványozottan jelentkeznek, ott méginkább alkalmazkodni kell.
Ez egy veszett fejszenyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!