Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaha összejöhetünk? 14.5/L
Tavasszal megismerkedtem egy cserediákkal,akivel nagyon jóba lettem,órákon át képesek voltubk BÁRMIRŐL beszélni.Néha már úgy tűnt hogy flörtöl velem.Sokszor azzal kezdtük a napot hogy írjunk egy ,,jó reggelt :)" -et egymásnak.Anyának is elmondtam és szerinte is rengeteg hasonlóság van köztünk és valami összeköt minket.Sajnos csak neten beszéltünk,élőbe csak párszor láttam de akkoris távol volt,nem látott vagy fordítva.Volt olyan hogy nem írt vissza,de egy hónap után újra érdeklődött irántam.
Mindig nagyon illedelmes volt,sok itteni fiúnál többre tartom annyira udvarias.Amikor kezdek belenyugodni hogy ő más utakon jár,mindig felbukkan és újra vonzódni kezdek hozzá.
Júliusban ment el,a szívem szakadt meg.
Ma beszéltem vele,ugyanolyan jófej mint régen.Valahogy szóba került az hogy majd kimegyek az országába,nagyon örült és azt írta hogy szívesen megmutatja nekem az ottani hagyományokat és hogy alig várja.
Tényleg nagyon egy húron pendülünk,és szörnyű hogy Ő a világ másik oldalán van. :'(
Van esély rá hogy valaha is az életben összejöjjünk?
18 éves lett a srác nemrégiben.
végig se olvasta csak a főkérdést meg az utolsó sort..
semmi nem lesz, mert egy 18 éves valaki nem fog összejönni egy olyan valakivel aki azt mondja magáról hogy 14,5..
jóhogy nem háromnegyednyolc
1-es: te meg ehy nagy NULLA vagy.
2-es:Ha végig se olvasod miért írsz?Nem úgy értettem hogy most hanem hogy VALAHA AZ ÉLETBEN.
Max az IQ-d nulla, ha már annyira tetszik az a szám.
Nem fogsz idősebbnek tűnni azért, mert a korod után írod, hogy "és fél"... Csak a gyerekes hatást erősíted, kislány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!