Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos nők nem bánják hogy a pasijukon van felesleg?
Pár napja strandon voltam, és elnéztem a párokat sétálgattak. Sok csinos nő mellett kövér pasi huszonéves korosztályból, harmincasok közül is, negyven felett meg a nő is nagyhasú. Egyszerűen nem értem ezek a nők hogy vonzódnak a párjukhoz..Huszonéves pasik közt már sok a sörhasú, lógó mellű! puha testű!
Nincs veszekedés ezzel kapcsolatban ?
Ezek a nők nem várják el h a pasijuk tegyen érte? Nem gondolják h csinos nők hozzájuk hasonló csinos pasijuk is lehetne? Borzalmas, h mennyire el van hízva az ország.
Ezek a pasik nem tesznek ellene? Nem féltékenyek a csinos nőjükre? Ezek a nők nem hiszik h csinosabb pasit is megkaphatnának?
Nem hiszem h minden puha pasi mellett azért van ott a nő mert pénze van. Amugy is lehet h a pénzéhez vonzódik na de egy lógó mellű huszonéveshez? ááá
Sajnos a mai huszonéves férfiakban már 20 százalékkal kevesebb tesztoszteron van, mint 20 évvel ezuelőtt, vagyis a hormonjuk, egy negyvenévesnek felehet meg.
Stressz, hormonkezelt ételek, sör mind hizlal, nőiesíti őket.
Tesznek ellene valamit? Vagy homokba dugják a fejüket?
Barátomon szintén van felesleg (10-15 kg), mikor összejöttünk, akkor is ilyen volt, nem zavart sosem, annak ellenére, hogy én meg egy vékony, sportos nő vagyok. Imádok hozzábújni, olyan mint egy pihe-puha párna. :) Volt már magas, szálkás barátom, őt mégsem szerettem ennyire, a mostanival meg teljesen egy hullámhosszon vagyunk, sokkal több a közös bennünk.
25/n
Csajok!
Itt keveredik két dolog! Én nem a szerelemről beszéltem, hanem arról, hogy csinos nő hogy vonzódik lógó mellű barátjához? Akkor nálatok a szerelemmel jön a vonzódás is, hát nálam nem.
Én nem ítélkezni akarok, nem azt mondom h 2 csoporta osztom az embereket, kövérek és vékonyak, hanem inkább olyan aki tesz érte h csinos legyen meg olyan is ami nem.
Igaza lehet annak aki azt írta h szegény magyar nőknek nincs más választásuk, mint elviselni, mert szeretik őket, és nem mernek lépni.
Érdekes, hogy pasik nem is írtak véleményt erről, méllyen lapítanak.
Írtam, hogy akkor is volt rajta felesleg mikor megismerkedtünk, tehát még nem voltam szerelmes, de vonzódtam hozzá. Miután megismertem, akkor jött a szerelem.
Az meg nem a mi szegénységi bizonyítványunk, hogy a felszínes emberek azt hiszik, hogy akkor mi csak beérjük egy súlyfelesleges emberrel, mert nem merünk mást keresni. Vicc... Számomra meg a vékony férfiak nem vonzóak, mégse háborodok fel azon, hogy a párjuknak miért tetszenek ők. Szerencsére nem egyforma az ízlésünk.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!