Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minap találtam ezt a szövegetés kíváncsi vagyok a férfiak véleményére:A nagy kosárméret, a gyűrődés az oldaladon, a kerek hátsód, a vastagabb combjaid akkor felesleg, ha a pasid nem tud vele mit kezdeni. Igazából akkor a pasid a felesleg. Nos?
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 15:50
1/9 anonim válasza:
Nem, az hogy kövér a nő az igénytelenség és nem a pasi a felesleges.
2/9 A kérdező kommentje:
bezzeg ha a pasi testesebb.. istenem.:D
2015. márc. 21. 15:56
3/9 anonim válasza:
Ígyvan ahogy az első mondja. Ha dagadt vagy arról csak Te tehetsz...
4/9 anonim válasza:
1# vagyok és nő, úgy mondom hogy a túlsúly igénytelenség és nemcsak a nőknél a pasiknál is :)
5/9 A kérdező kommentje:
tudomjól:) én dagi VOLTAM :) ezért érdeklődtem :)
2015. márc. 21. 16:02
6/9 anonim válasza:
Én nőként azt mondom, baromira igaz! Egyrészt nem minden túlsúly vall igénytelenségre! Másrészt némi zsírpárna nem csak a kövéreken van, hanem az egészséges BMI intervallumon belüli, arányosan telt nőkön is. Ha én remekül érzem magam a bőrömben, viszont a férfi nem tud mit kezdeni a telt idomaimmal, és feleslegként éli meg, köszönöm szépen, de arra a férfira nincs szükségem!
7/9 anonim válasza:
Tehát a szöveg lényege az, hogy az én hibám, hogy kövér vagy?
8/9 anonim válasza:
Nem Jaguár. De ha te nem tudsz mit kezdeni egy telt női testtel, arról már nem a nő tehet. :P
9/9 anonim válasza:
Hát... a pasik ne felejtsék el,hogy kövér betegségtől is lehet... Ja és mi van akkor ,ha babát szült és még nem nyerte vissza az alakját... ?????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!