Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy sztár miatt (aki neked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sztár miatt (aki neked nagyon bejön) elhagynád a jelenlegi párod?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 11:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs barátnőm, viszont elkezdetem nyelvet tanulni, hogy értsem amit mond(ne csak angol felirattal), és célom hogy külföldre utazzak, csak hogy lássam 1x élőben is ^^ 18/f
2010. máj. 25. 12:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Annak tudatában hagynám el, hogy egy "sztár" mellett sokkal kisebb az esélye együtt megöregedni.

Tehát nem varrnám el a szálakat a mostani párom és a realitások között.

2010. máj. 25. 12:09
 13/19 werte ***** válasza:

nem akarok megint az érettebb válaszolók mellett voksolni, de nyilván aki nem szerelmes, vagy csak érdekből van a kapcsolatában akármikor lépne.

De a 2sztárpár" egyrészt nem örökké tart, másrészt nincs magánélet paparazzók nélkül és minden sztárnak allűrjei vannak. Tehát egy hétköznapibb emberrel egyszerűbb az élet!

Szerintem... Én nem cserélném el a párom, egy sztárra sem.

27/F

2010. máj. 25. 12:48
 14/19 anonim ***** válasza:
nem. először is, szeretem a barátom. és egy sztárba nem lehetsz szerelmes, mert nem ismered. eléggé elenyésző az esélye, hogy megismerkedj vele személyesen, komolyan, és egymásba szeressetek... ebben az esetben pedig kb ugyanakkora esélye van egy sztár miatt felrúgni a kapcsolatot, mint bárki 'halandó' ember miatt akibe beleszeretsz... 18l
2010. máj. 25. 12:55
 15/19 anonim ***** válasza:

11.19 vagyok.

Bárcsak most is szerelmes lennék.

2010. máj. 25. 13:55
 16/19 anonim válasza:

Biztos, hogy nem hagynám el :)

17/F

2010. máj. 25. 17:58
 17/19 anonim válasza:

engem egy "sztár" nagyonkedvel.többször próbálkozott már.

de van egy barátom és ugyérzem nem ér meg nekem semmit nem kell szárocska.

2010. máj. 26. 17:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem! 28/f
2010. máj. 26. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
ha a sztár viszont szeretne, akkor igen!:)
2012. dec. 31. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!