Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Beleszerettem a másodunokatesómba! (anyu unokatesójának a fia) Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Az már asszem nem annyira közeli rokon, hogy vérfertőzés legyen. Talán. Persze tudom, nem azt írtad, hogy gyereket akarsz tőle:)

Az már más kérdés, hogy az illető hajlandó-e a saját másoduncsitesójával összejönni, és ha igen, a család hogy reagálna erre.. Te ismered őket.

2010. máj. 24. 23:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Fú, az én másod unokatesóm nagyon csinos lány... Nem sokat kellene győzködnie ha jól akarná velem magát érezni.
2010. máj. 24. 23:53
 3/10 A kérdező kommentje:
hát igen..nem akarok családi balhét,anyuék sem tudnák elfogadni szerintem!vagy ha igen akkor nagyon nehezen!Gyereket nem akarok még tőle,fiatalok vagyunk!párszor kavartunk már,meg ha elmegyünk hozzájuk vagy eljönnek mindig megcsókol!
2010. máj. 25. 00:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Hű akkor neki is bejössz! Háát.. döntsétek el, mi a fontosabb.. Ha úgy döntesz, ez mindenképp vállalhatatlan, titokban nyomatni meg nem akarod, akkor kerüld el a vele való találkozást, úgy könnyebben elfelejted.
2010. máj. 25. 00:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy a tesója, vagy a nagyanyja sógorának az unokájának a féltesója-e. A másodunokatesó határeset. De tudtam, hogy előbbutóbb valamelyik válaszoló nagyon fel lesz háborodva, hogy milyen romlott is a világ:)
2010. máj. 25. 02:05
 6/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:58

Mi lett? Sokat javult. Nagyszüleid idejében sokszor közeli hozzátartozókkal házasodtak, hogy a vagyon családon belül maradjon. Szerinted miért van olyan kevés nagy hírű, régi család? A sok belterjesség a legtöbbet pár generáció alatt kiirtotta.

2010. máj. 25. 08:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg csak tőletek függ.Ha a család kicsit konzervatív akkor felejtős.8( Nekem már attól fel voltak háborodva,hogy kavartam unokatesómmal aki nem is egy vér velem.(nagybátyám új feleségének a lánya)
2010. máj. 25. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem mielott kiirsz egy kerdest,keress ra az elozokbol,hogy van-e hasonlo. tessek,ez egy tegnapi kerdes,ott mar valaszoltam,olvasd el ott! http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2010. jún. 7. 09:32
 9/10 anonim válasza:

Szerintem, semmi esetre se feküdj le vele, az elég gáz lenne..

De ha neked volnék, les..patnám, mint állat...

2010. jún. 7. 09:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Hüha, én a helyedben nem vágnék bele.

Félnék a lebukástól mivan ha valaki rátok nyit?!Akkor nézne csak nagyot!

Meg mégis az a tudat hogy rokon mert ugye az még az!

És néznének egyet a családotok!

Meg szerintem azért sem kellene mélyebb kapcsolat, mert azt valaki úgyis megsinyli!

De persze rajtad áll a döntés vagyis ti rajtatok!

2010. jún. 7. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!